Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Nehézkes vagyok

2007.10.08. 22:34 - gemini!

Ma iszonyúan fáj a derekam, úgy érzem magam, mint egy nyomorék. Ráadásul a hasam felső része is nagyon fáj, remélhetőleg azért, mert nagyon kényelmetlenül fekszik Hanga. Egyébként nagyon aktív, mindenhol ott a lába, most már egy-egy rúgás fájdalmas tud lenni. Férjemet kirázza a hideg, mikor mutatom a hasamat, ilyen mértékű mozgást a lányoknál nem tapasztaltam: kidugja a sarkát, lábát, forog, jön-megy, össze-vissza hullámzik a hasam. Már problémát jelent felkelni az ágyból, ráadásul ma mintha minden tárgy ellenem lenne - kiesnek a kezemből, hogy le kelljen hajolnom értük, amit már alig bírok.
Igaz, a lányok gyakran összevesznek a játékokon, de nagyon önzetlenek is tudnak lenni. Például Ajsa nyüszög, hogy adjam oda a teát és mikor megkapja, elviszi Csengének, aztán visszasiet és kéri a másik üveget is, most már magának. De az elsőt Csengének szánta.

Lányok a szomszéd kutyával beszélgetnek, náluk ez a "vau"


Ügyvezető asszonyság mobilozik



A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr20190699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porpika 2007.10.09. 09:14:38

Hát igen a mobiltelefon, az egy nagyszerű dolog, ennél már csak a távirányító az érdekesebb.A fiúk is állandóan telefonálnak. Tegnap számomra nagyon érdekes eset történt. Természetesen már megpróbáltam a bilizést, de amikor az egyik éppen belepisilt a bilibe, addig a másik felpattant a biliről és a nappali padlójára kakilt, akkor azt mondtam, ezt nem lehet két gyerekkel csinálni, megvárom a tavaszt a kisgatyás korszakot. Azóta este szoktam fürdés előtt ráültetni őket, majdnem mindig belepisilnek, meg napközben pelenkázásnál kántálom, hogy hová kell pisilni,kakilni. Sőt már volt olyan is, hogy napközben egyik kisfiam fogdosta elöl a pelust és mutogatott a fürdőszoba felé (ott vannak a bilik), bementünk és belepisilt. Ezt megcsinálta 3-szor egy délelőtt folyamán. Persze ez csak 1 nap volt. Tegnap megint elkezdte fogdosni a pelust és mutogatott a fürdőszoba felé. Kérdeztem pisilni kell? Bólogatott! Bementünk a fürdőszobába, de ott már nem pisilni akar, hanem játszani. A fürdőszoba az egyik legkedvesebb tartózkodóhely, ott nagyon érdekes dolgok vannak, de az ajtó csukva van és nem lehet bemenni bármikor. És azóta is többször kihasználva, hogy akkor biztos bemehet ha pisilni kell "át akar engem vágni". Elképesztő 16 hónapos korára ennyi rafinéria hogyan szorulhat bele. Tesója soha nem csinál ilyet, teljesen más egyéniségek. Ott kezdődik, hogy az egyik kék szemű a másik barna. Idegen még csak testvéreknek sem gondolná őket.

gemini! 2007.10.09. 14:21:14

A bilizést még nem próbáltuk, pont az általad leírtak miatt. Elképzeltem, ahogy kétfelé szaladnak és összepisilik-és kakilják a nappalit és úgy döntöttem, ezzel várunk, amíg egyáltalán felfogják, mi az a pisi.Nem nagyon látni rajtuk, ha kakilnak, de ha kiszúrom, hogy vörösödik a feje én is elkezdem kántálni, hogy "Ajsa kakil". Így hátha összekapcsolja a dolgokat és aztán már próbálkozhatunk. De most felbuzdulva a példádon, egy próbálkozást megér a dolog, veszek két bilit, kíváncsi leszek, mit szólnak hozzá, aztán beszámolok. :-)

porpika 2007.10.12. 09:43:24

Már aggódom Érted, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztél! Ugye nincs semmi baj????

gemini! 2007.10.12. 14:12:22

Á, nincs semmi csak nehezen jutok a géphez a két lány mellett, ráadásul mostanában le is fárasztanak, türelemből pedig, mint tudjuk, rengetegre lenne szükség, és még a gépünk is állandóan elszállt, de most erőt gyűjtök egy bejegyzéshez. :-)Köszi az aggódást! :-)


süti beállítások módosítása