Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Hosszú hétvége

2010.03.08. 14:43 - gemini!

A hosszú hétvégén elruccantunk Tokajba. Megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy lányaink hiszti és sztárallűrök nélkül csinálták végig a 4 napot. Kimaradt a megszokott akklimatizációs időszak, az első pillanatoktól fogva bűbáj-tündibündi arcukat mutatták. Csak nem megértük ezt is? Olyan nagyok már végre mindhárman, hogy ki lehet velük mozdulni hosszabb időre...
Tényleg jó volt nézni a megállás nélküli ugrabugrálásukat, ökörködésüket, "nagyapa legyél kutya, mama kapj el tégem"...na persze elmélázó, bárgyú vigyoromhoz nagyban hozzájárult az is, hogy kezd visszaállni idegrendszerem normál üzemmódba, mióta oviba, bölcsibe járnak mindhárman.
Lehettek ők korábban is elragadóak, ha egyszer az ember lánya megállás, pihenés nélkül egy mókuskerék közepén pörög, végeláthatatlan veszekedések, kiabálások és hisztik közepette. Most végre pihent anyuka várja őket haza a korábbi idegbeteg helyett.

Gyönyörű tavaszi hóesés...lányaim szokás szerint járókelőket vonzanak magukhoz, majd érdeklődve fogadják hódolatukat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

"Békát" eszünk egy kávézóban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit csinál nagyapa azzal a lopóval?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Döbbent tekintettel méregetik a furcsa eszközt a koromsötét pincében

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elmúlt hetek elég pörgősek voltak és a hét hátralévő részében is sok tennivaló vár. Hétfőn belekezdek egy 3 műtétből álló sorozatba és valószínűleg az elkövetkező 3 hónapban nem tudok sokat mozogni. Így hát mindent az utolsó hetekbe, napokba igyekszem besűríteni: elmaradt adminisztrációs-levelezős-céges feladatos-nagytakarításos-autókipucolásos elintéznivalók rengetegét pusztítom...ameddig jutok, addig jutok.
Férjemet egyáltalán nem irigylem. Reggelente ketté válunk a bölcsi kapujában: ő megy Ajsával, Csengével az oviba, én Hangával a bölcsibe. Volt már szerencsém reggel, délután 3 gyereket vinni-hozni egyedül...nem egyszerű feladat. Ráadásul Hanga mostanában még kötözködéssel-verekedéssel lassítja nővérei öltözködését. És ez a megtisztelő feladat hétfőtől kezdve hosszú ideig apára vár.

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr461819028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nuttos 2010.03.18. 16:07:34

Ajaj, milyen műtét(ek), ha nem vagyok indiszkrét? Mindenesetre nagyon kemény lehet 3 gyerekkel frissen műtve, én még az anyajegyeimet se merem leszedetni egyelőre... Apukájukat sem irigylem... Majd mesélj, addig is szorítok értetek!

gemini! 2010.03.18. 20:55:20

Nagyon részletesen nagy nyilvánosság előtt inkább nem mennék bele :-), röviden annyi, hogy egy régi adósságomat törlesztem. Korábban már volt 6 műtétem ezzel kapcsolatban, csak nem fejeztem be teljesen, erre kerül most sor 3 műtét segítségével. Azt viszont nem tudom, mennyire tudok majd mozogni, mire leszek képes, az egész elég hosszadalmas, úgyhogy férjemre tényleg nehéz idők várnak...
Köszi a szorítást, hétfőn, kedden biztos, hogy bent kell maradnom a kórházban, erre fokozatosan elkezdem készíteni a lányokat, utána mesélek tovább! :-)))

trichterwinde · http://trichterwinde.blogspot.com 2010.03.19. 10:09:33

Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;)))

Kitartást a műtétekhez!


süti beállítások módosítása