Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Parlament látogatás

2010.03.25. 13:09 - gemini!

A múlt hétvége tartalmas volt. Igyekeztem még az elintéznivalókat besűríteni az utolsó napokba, így megszálltuk partvissal, lapáttal, felmosóvödörrel a legutóbb nyáron használt teraszunkat. Mindhárom lánykám szorgalmas Hamupipőke módjára seperte a száraz faleveleket, a fenyőgallyak maradványait. Szinte semmi dolgom nem volt: mindenkinél volt kislapát, kisseprű...sepregettek, gyűjtögettek, közben néha komoly arckifejezéssel felsóhajtottak: "milyen sok dolgom van", a lapát tartalmát beleöntötték a kukába...hogy merjek én panaszkodni innentől kezdve bármire is? :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Másnap Parlament látogatásra indultunk a helyi nagycsaládosokkal (elvégre mi is azok lennénk, bármilyen hihetetlen is néha). Túravezetőnk történeteiből nem tudom mennyit fogtak fel, de szerintem élvezték. Apa, mint mindig, igyekezett felturbózni az eseményeket: a fémdetektoros kapu varázskapu, ami néha sípol, a Szent Korona a király koronája (na jó ebben nincs ferdítés, de a király szó izgalmas egy 4 éves gyereknek, ha már sok "Magyar Népmesék"-et nézett, a katonákat imádják, abból volt bőven, a rengeteg torony egyikében pedig Hamupipőke lakik.

Maximálisan veszélyes fémszerkezet gyerekek szempontjából. Természetesen 20 kisgyerek rohanta meg egyszerre, Ajsa esetében a futkározás a kiálló fémdarabokon véres tenyérrel és térddel végződött. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rohangálás, virágszagolgatás a látogatás megkezdése előtt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szinte végig apa nyakára mászott valaki, szegény nem sokat hallott a túravezetésből

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pihi az ülésterem előtt, háttérben a "híres" számozott szivartartókkal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A koronából szerintem egyedül a "katonák" tetszettek lányaimnak, főleg, hogy pont az ottlétünk alatt volt őrségváltás. Lenyűgözték őket a jobbra-balra vezényszóra forgolódó, közvetlenül előttük ütemesen menetelő, kardjukat lóbáló katonák.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És a legvégén egy csoportkép - utólag kiderült, hogy kereken 100-an voltunk. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr121867604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása