Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Az otthonunk

2010.02.02. 12:41 - gemini!

Most, hogy leesett a hó, úgy érzem magam, mikor a környéken sétálunk, mintha egy téli képeslapra csöppentem volna. Néha el sem hiszem, hogy Budapesten élek. :-)

Téli képek a Ligetről és a "tavunkról":
 

A szánkódomb 

Kvazimir: Sportliget3

 

A kerítésen belül elvileg egy tó van, de most belepte a hó...
Kvazimir: Bánya tó3

 

...ennyi hely maradt a kacsáknak
Kvazimir: Bánya tó4

 

 

Bugik már csak szűkösen férnek el a szánkón a vastag téli szerkóban
016

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr711722406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2010.02.02. 18:07:17

Tényleg nagyon szép így a környék! Csak nem voltatok kint véletlenül vasárnap délelőtt a szánkódombnál??? (Mi kint voltunk....még eszembe is jutottatok, hátha végre összefutunk, de nem láttam három négyfelé rohanó kislányt:-)

gemini! 2010.02.03. 09:36:12

Áááá, a 3 gyerekkel meg sem próbálunk most kijutni a Ligetig. Jelenleg "három négyfelé rohanó kislány" helyett három négyfelé elvágódó gyerekre hasonlítanak a leginkább.
A járdáról eltakarították a havat, és mivel nem olvad, térdig érő falként tornyosul az út szélén. Életkép, megpróbálunk átjutni az utca egyik feléről a másikra: a babakocsi kereke elakad a hóban, apa, vagy anya felkapja Hangástul és térdig süppedve átevickél vele a megfagyott hótorlaszon, Ajsa, Csenge kétségbeesetten próbálja követni a babakocsit...Sikertelenül, mert ami nekünk térdig ér, az nekik mellkasig...és esnek, vágódnak, végül mindketten négykézláb átkúsznak a túloldalra...viccesek vagyunk biztos a külső szemlélőnek, igazi burleszk jelenet.
Szánkóval sem jobb a helyzet, mert felváltva potyognak róla, most szálljatok le, mert itt nem csúszik a szánkó, most vissza mind a hárman...elég nekünk a tóig átharcolni magunkat. :-)


süti beállítások módosítása