Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Múzeumi séta

2008.07.13. 15:19 - gemini!

Megfejthetetlenek: mostanában semmi hiszti az utcán babakocsi nélkül, közlekednek a két kicsi lábukon, mosolyognak és "sziá"-val köszöngetnek az embereknek, amivel persze mindenkit elvarázsolnak... :-)

Tegnap elmentünk ötösben a Természettudományi Múzeumba, ami számomra pozitív csalódás volt. Légkondis, gyönyörű épület, szuper kiállítás, külön pelenkázó és szoptató helyiség. Először csak az állandó kiállítással ismerkedtünk, mert a lányok nagyon érdeklődnek mostanában az állatok iránt, teljes döbbenettel nézik napközben az Animal Planet-et. :-)
Lekecskéztek minden kitömött állatot, aminek szarva volt (nem mintha én jobban meg tudnám mondani, mi micsoda), fel akartak mászni a macihoz a fára, ledöbbentek az óriási mamuttól és állandóan visszajártak az ősember barlangba simogatni az ősasszony fejét. Szerintem élvezték, de a legjobban mégiscsak az  átlátszó üvegfalú lift tetszett, Noé bárkájából Csenge folyton kiszökött, hogy liftezhessen. :-)
Tökéletes program volt 35 fokban, legközelebb bepróbálkozunk a Jégkorszak és Dinoszaurusz kiállításukkal is, de elsőre elég volt ennyi.

Tegnap megvolt az első szilárd étel kostoló, almát reszeltem Hangának - úgy ízlett neki, ki akarta szedni a kanalat a kezemből. :-)
Nővérkék nagyon szeretnek a hugival foglalkozni, főleg Ajsa, de szegénnyel nem bánnak kesztűs kézzel. Nem is értem, pont Ajsa a legdurvább, pedig a legtöbbször őt látni a kistesó közelében, ahogy bohóckodik neki, lefekszik mellé, szórakoztatja. Azt hiszik, Hanga is velük egyidős és olyan hévvel is játszanak vele, hugi pedig nagyon örül, ha meglátja közeledni őket, szinte repül a boldogságtól, de azon nyomban el is kezd hevesen pislogni, mert tudja, hogy nemsokára fájni fog valamilye. :-) Komolyan mondom, kezdem azt észrevenni, hogy direkt bántják: fejberúgják, sokszor cipőben, tegnap Ajsa építőkockával ütögette a fejét... Ezt nem tudom hová tenni, mert nagyon szeretik, csak nem értik meg, hogy kicsi még.
Úgyhogy nem elég, hogy a szobatisztasággal bajlódunk, de megállás nélkül berohangálok a nappaliba, hogy megmentsem szegény Hangát nővérei gondoskodásától. Imádnak együtt lenni, de 5 percen belül biztos sírás a vége. Szeretem hallgatni, ahogy hugit köszöntik, mikor hazajönnek a sétából: ahogy belépnek az ajtón,már rohannak is hozzá üdvözölni, ezt soha nem hagyják ki. :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr32566118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porpika 2008.07.15. 14:55:52

Szia Gemini! Fiaim élvezettel nézik a videókat, és nem győznek köszöngetni a csajoknak. Már mindhárom lányodnak mondják a nevüket.
A nyaralásotokra csak annyit tudok írni: hű ez nem lehetett semmi.
Mi is voltunk már két hete egy hosszú hétvégén. Tulajdonképpen nem volt semmi probléma, annyit leszámítva, hogy volt amikor az egész étterem minket nézett, mert úgy ordítottak. (Csak azért mert valamit nem engedtam meg nekik, hogy egyedül egyenek!) Jövő héten megint megyünk kicsit hosszabb időre! Remélem az idő megjavul.

gemini! 2008.07.15. 22:06:33

Máris a neten keresztül "csajoznak"? A mai modern gyerekek. :-) Az ordítozós jelenetet ne is mondd, Lellén már rosszul voltam, ha nyilvános helyen jelentünk meg, akkor csodálkoztak az emberek, ha nem sírni hallották őket. És persze a lányok is azonnal akarnak mindent. Jó nyaralást és szép időt, mi legközelebb csak augusztusban megyünk Tokajba.


süti beállítások módosítása