Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Majomház

2009.05.20. 20:54 - gemini!

Sokszor komolyan úgy érzem, mintha egy majomházban élnék - lányaim ugyanis csak az alábbi videón hallható frekvencián és hangerővel tudnak kommunikálni. Ebből fakadóan nekünk szülőknek is kiabálva kell beszélnünk egész nap (a szomszédok legnagyobb örömére), de gyakran még így sem tudjuk túlharsogni az "alapzajt". 

Tolmácsolás: "Eltörik baba, mit csinálsz? Apa szomorú lesz nagyon, apa csúnya lesz, baba érted, apa csúnya lesz, nem vicces apa, kiömlik apa söre a szőnyegre!"



3 év alatt 3 gyerekkel azért elfárad az ember - az elején minden szétdobált, kiöntött, széttépett cuccért lelkesen szóltam, figyelmeztettem, mára sikerült annyira lemerülni, hogy minden ötödiknél szólok, a többire csak legyintek, vagy kiabálok, vagy dudorászok, vagy magamra zárom a wc ajtaját és legalább 96-ig számolok, miközben hárman dörömbölnek az ajtón. Férjem szerint annyi beleérzéssel darálom a mondandómat, mint a régi "alámondásos" külföldi filmek férfihangja, aki minden szereplőt egyedül szinkronizált. 

2 percenként valaki összeugrik valakivel: "Ajsamitcsináltál,CsengemiértbántodmármegintHangát,Hanganerajzoljnarancslévelaszőnyegre,miafenevanmármegint,,addnekivissza, ,neverdfejbeafelmosóval, kiütödaszemét, ömlikapiaakanapéra!!!" 

Csenge és Hanga: "Parancsolj...nyugi, nincs benne!" 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr891134299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása