Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Június 5.

2007.07.31. 20:08 - gemini!

Megjegyzem nagyon nem élvezem mostanában a pelenkázásokat. Abból áll az egész, hogyan gyűrök le 2 síró gyereket a pelenkázóasztalon, miközben hasba rúgnak, amit most pláne nem kellemes. Dr. Spock írta, hogy higgyék el a szülők, a gyerek nem direkt akar megőrjíteni azzal, hogy azonnal felpattan, ha lefektetem pelenkázni. :-) Hát igen, egyszerűbb volt, amikor csak feküdtek a hátukon megadóan, de hát hiába, fejlődik a személyiségük és kialakul az önálló akarat. Az is vicces, amikor azt tanácsolják a könyvek, foglaljam le a gyereket valamivel amíg tisztába teszem, vágjak vicces arcokat, énekeljek stb. Na ez az ember nem pelenkáz szinte óránként, max csak kedvtelésből hébe-hóba.
Szintén olvastam valahol milyen megható, mikor a baba először kezdi el etetni a szüleit a ki összecsócsált-nyálazott babapiskótadarabjával, ezzel hálálva meg az eddigi táplálást. Meghatódtam, mikor ezt olvastam, de most látom, hogy szerintem nem egészen így működik. Bárkit megetet egy baba, csak 1 gyereknél nem lehet észrevenni Sokszor látom, hogy a két lány egymást eteti piskótadarabokkal, egymást itatja cumisüvegből. Ezt a folyamatot nem kötném a szülők iránti hálához.

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr14129460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása