Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Július 13.

2007.08.01. 13:49 - gemini!

Rosszul vagyok azoktól a középkorú, idős emberektől, akik megállnak a babakocsinál és ezt mondják: Jaj, de aranyosak! Két kislány? Nem baj kedveském, nagyon szépek! És ez nőkre, férfiakra egyaránt igaz. Legközelebb már nem leszek finom és nőies velük szemben, idáig udvariasan hallgattam. Szerencsére ez a csökevényes felfogás kihal ezekkel a dinoszauruszokkal néhány évtizeden belül örökre!

Ha meglátják a hasam méretét, szinte minden embernek az a reakciója, hogy már nincs sok hátra, nemsokára szülök. Mikor felvilágosítom őket, hogy kb. 3 hónapos terhes vagyok, ami a férjemen kívül nem kéne, hogy másnak is feltűnjön, meglepődnek. Most magyarázzam el mindenkinek, hogy lógnak ki a belső szerveim, mert nincsenek a helyén a hasizmaim, vagy csak rakjak ki magamra egy táblát ezzel a felirattal?

Lányoknak teljesen egyforma a zenei ízlése. Jönnek-mennek a lakásban, én nyomogatom a zenei csatornákat, hátha valahol a kedvenc klipjük megy. És ha rátaláltam egyre, vezényszóra egyszerre odakapják a fejüket és teljesen lefagynak. A klip végéig szinte meg sem mozdulnak, esetleg Ajsa odamegy közvetlenül a képernyő elé és felfelé bámulva nézi a kedvenc számát.

Most a legújabb szórakozás a fejen állás terpeszállásban – vigyorogva néznek át a lábaik között fejjel lefelé. Na és persze mindenben utánozzák egymást. Ajsa lefekszik a földre, Csenge mellé fekszik, Ajsa a hasára fordul, rögtön Csenge is. Ajsa leült egy könyvre és elkezdett forogni rajta a fenekén ülve körbe-körbe, Csenge is azonnal utánozni akarta, de ugyanazon a könyvön, kicsit nehezen fértek el! :-)

Beszélni nem akarnak, legalábbis emberi nyelven nem, egymás között elhalandzsáznak, de magukban is szeretnek dünnyögni. „Pá-pá”, „baba” - valaha kimondták, most már ezeket is elhagyták.


Click to enlarge

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr24129991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása