Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Fárasztó éjszakák

2007.08.16. 20:53 - gemini!

Ma délután 6-kor felhívtak a vérvétel eredményével, úgy néz ki minden rendben, nincs genetikai rendellenesség. Azért nem voltam teljesen nyugodt egész nap, nehéz volt kivárni mikor telefonálnak végre.
Egész éjszaka alig aludtunk valamit, lányok óránként ébredtek. Már nem akartam hinni a szememnek, mikor az órámra néztem. Hajnali 01.20. - Csenge sír megállás nélkül, teát kap és pelenkacsere a mobil fényénél. 02.10 - már megint sír - újra teát kap és újabb pelenkacsere. 03.40. - ismét teaosztás. Mire végre elaludt, Ajsa kezdte. Kicsit összetörten ébredtünk reggel.
Okot mindig lehet találni, miért nem alszik egy gyerek, nálunk a legvalószínűbb a fogzás. Emiatt nem is esznek egész nap szinte semmit, éjszaka meg éhesek, úgyhogy ezért kelnek fel. Ezt nagy okosan ma logikáztam ki, mert túlzásnak tartottam, hogy Csenge éjszaka 7,5 dl teát ivott meg, ez egy felnőttnek is elég lett volna. Úgyhogy ha hajnalban sírnak, kakaót kapnak, az tömény ital és remélhetőleg csillapítja a hajnali étvágyat.
Közben kiderült, a 15 hónapos oltásnál normális a láz is, de csak 3 napig. Pont 3 napig voltak lázasok a lányok, mellette egyszerre 3 foguk is jön, férjem is lebetegedett, szóval zajlik az élet. :-)
Egyébként mióta gyerekünk van, utáljuk a nyarat és alig várjuk már, hogy normális legyen az időjárás. Nappal 40 fok, éjszaka meg sem mozdul a levegő - a lányaink nappal és éjszaka is szenvednek és nem alszanak.
Utánaolvastam, teljesen természetes ennyi idős korban a túlzott ragaszkodásuk, ami azt jelenti, hogy a WC-ig sem mehetünk ki, hogy ne sírjanak. Most kezdődik a függetlenedésük, de ezzel együtt felismerik a függőségüket is a szülőktől, ezért ragaszkodnak ennyire - ha jól értettem, valami ilyesmi a magyarázat.
Ma felvettük, ahogy Ajsa ledermed az egyik kedvenc klipjétől, még azt sem vette észre, hogy a kamera teljesen a közelébe ért - teljesen lefagyott.

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr96141868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kata 2007.08.16. 21:52:19

Próbáltad este rizspéppel felhigítva teletömni őket? Lehet venni a dm-be meg bárhol...Persze tudom ez visszalépés. de csak egy tipp egy lusta anyától...

gemini! 2007.08.16. 22:25:23

Próbálnám laktató kajákkal tömni este őket, korábban ez sikerült is, de most a foguk miatt sajna nem hajlandóak semmit sem enni. Ennek aztán hajnalban isszuk meg a levét. :-(


süti beállítások módosítása