Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Betegség

2007.09.08. 14:00 - gemini!

Végre ismét van net, már 3  napja el voltunk szakítva a nagyvilágtól!
Tegnap óta a lányok betegek, valami lázzal járó torokgyulladás, szegénykéim nagyon bágyadtak, rájuk sem lehet ismerni, csak néznek a nagy lázas szemükkel szomorúan. Ráadásul tegnap óta én is meg vagyok ijedve, ugyanolyan fájásokat érzek, mint amikor a lányokkal való terhességem alatt be kellett feküdnöm a kórházba méhszájnyílás miatt. Kicsit korai lenne még a dolog, remélhetőleg csak rossz helyen van a baba koponyája és nyom egy ideget. Mindenestre igyekszem minél többet feküdni - még szerencse, hogy hétvége, és a férjem itthon van, különben nehezen tehetném meg két beteg gyerek mellett.
A digitális lázmérőt gyártóknak pedig a kedves anyukáját, ez már a második alkalom, hogy észreveszem, rosszul méri a hőmérő a lázat. Egyszerűen mintha 38,5 fok fölött megőrülne és hülyeségeket jelez. Csengében már volt egy csomó lázcsillapító, még csak délelőtt 11-nél jártunk és 39,6 volt a láza a digitális szerint. Nehéz szívvel már készülődtünk a vizes törülközős borzalmas hűtéshez, ami az egyik legkegyetlenebb dolog amit lehet csinálni egy kisgyerekkel. Egymást győzködtük a férjemmel, hogy: "muszáj megcsinálni, több gyógyszert most nem kaphat" - "de hát most mintha jobb lenne a kedve" - "nem, muszáj", amikor jött az utolsó ötlet, ellenőrizzük le a higanyos hőmérővel is. 39,6 helyett 38,7-et mutatott! És ez már a második digitálisunk az elmúlt fél évben, az előzőt pont egy hasonló eset miatt dobtam ki. Következtetés: 38,5 fok felett nem hiszek el mindent, inkább a szememre és a megérzésemre hagyatkozom. Csenge tényleg sokkal jobban nézett ki, jött-ment a lakásban, ilyen magas lázzal csak feküdni bírt volna. Most fektettem le őket, már csak hőemelkedésük van, mi meg megfagyasztottuk volna!

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr48160218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása