Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Apás csajszik

2007.11.07. 15:23 - gemini!

Az előbb néztem be hozzájuk, épp déli alvás van. Valamelyikük mindig sírt, nehezen alszanak el az új ágyban, pedig beadtam két zenélő, világító babát, hogy nyomkodják, míg el nem álmosodnak, ezzel a módszerrel többé-kevésbé sikerem van. Végül megnyugodtak és összebújva találtam rájuk. :-)
Teázni a kanapén szeretnek, rendre letúrnak onnan, ha épp ott pihennék, de előtte még bekapcsolják a tv-t. Szépen odatotyognak a készülékhez, benyomják és tepernek a kanapéra a cumijukkal - cukik! :-) Tegnap Csenge addig nyüszögött anyunak és mutogatott a tv-re, míg meg nem értette, hogy be kéne kapcsolnia , mert teaivás van. :-)
Legutóbb pedig férjem heveredett le a matracra, Csenge odarohant, mert szép, lassú szám ment és addig húzta az ujjánál fogva, míg ölbe nem vette táncolni - felkérte lassúzni. Na persze rögtön Ajsa is sietett, imádnak hármasban táncolni, a végére teljesen elbágyadnak a karjaiban. Férjem izmai pedig arányosan nőnek a lányokkal, már könnyedén tud 21 kg-t tartva percekig lassúzni.
A legújabb sláger a mandarin, nem győzöm pucolni, úgy tömik befelé. Miután elfogyott, Csenge húzott engem a következő adagért. :-)

Nem éppen arról híresek a lányaink, hogy kis törékeny virágszálak lennének, azt élvezik, ha gyűrik, dobálják őket - és ez esti edzésnek sem semmi.

Apuci tanítja, hogyan csikizzék egymást

És persze tovább tombol a mobilmánia. Csenge megszerezte a telefont és a nagyszülőkkel beszélget. Egyébként ezt a hangszínt csak telefonáláskor használja.

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr38221413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veramama 2007.11.08. 07:36:44

hallottad? azt mondta, "addvissza":-)))
vagy csak én hallok bele mindent a gyerekbeszédbe? a miénk most kezdi, hogy ba-ba, meg persze, a-ppa....
a mobilt egyébként minden gyerek imádja, nekem PONT ilyenem van, még csak ott tartunk, hogy a fejéhez tartja, és gagyog, aztán persze megeszi:-) háromszor már jártunk szervízben szárítani...

Kata 2007.11.08. 20:43:49

Azt mondta!

gemini! 2007.11.08. 22:36:22

Idáig nem hallottam, de most hogy így mondjátok... :-) Lehet, hogy már rég beszélnek a gyerekeim, csak nem értem a kiejtésüket és halandzsának gondolom? :-)))


süti beállítások módosítása