Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Vírus

2007.12.09. 13:59 - gemini!

Tévedtem, Ajsa nem a csokievés miatt lett rosszul, a vírus rajtam kívül már az egész családot leterítette. Hajnali 1-kor Csenge hányt, még szerencse, hogy a férjem fent volt, és a számítógépen dolgozott, mert semmit nem hallottam az egészből. Ő keltett, hogy mi történt. Reggelre már férjem is rosszul lett, de ő még be is lázasodott. Elég fura vírus, egy-két hányással kezdődik, aztán vége, max. annyi a tünet, hogy nem esznek, de a kedvük jó.
Pedig tegnap este még kint viháncoltak a lányok a Parlament előtt, kimentünk a karácsonyi vásárra. Később benéztünk egy étterembe, ahol férjem kollégái szülinapoztak. Nem is értem, miért nem szeretik a kisgyerekes családokat az éttermekben - a csajszik a kezdeti visszafogottság után felmásztak az összes székre, kikezdtek néhány vendéggel, majd fel-alá tologatták a játék babakocsijukat, amiben először játék nyuszik ültek, majd fél kilós kövek. Ugyanis a kedvenc játékuk a végére a földet takaró dekorációs kövek cipelése lett, ezeket szedték fel egyesével és hurcolták magukkal a székekre, majd később a babakocsijukba. Alig bírták, mert nagyon nehéz volt, nyögtek is nagyokat, ahogy többet próbáltak egyszerre ölbe fogni, cukik voltak! :-)
Ettől függetlenül nekem nagyon hiányoznak a bababarát éttermek, kávézók. Ha betolatunk az ikerbabakocsival bárhová, azt látom a pincérek szemében, hogy "Na, már csak ezek hiányoztak!" Azonban mi pofátlan szülők lévén nem zavartatjuk magunkat, nekünk is kijár egy kis kikapcsolódás. A másfél éves lányaimtól pedig senki se várja el, hogy mozdulatlanul üljenek egy széken órákon keresztül - akkor nem is lennének gyerekek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr77257859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rhoney 2007.12.10. 11:58:54

Sziasztok!
Jobbulást Nektek mindannyiótoknak, és vigyázz magadra, meg a pocaklakóra :-)
Szerencsére Ádám még nem jött rá, hogy ki lehet mászni a kiságyból. Még a rácsosat használjuk. Ha eljön a kimászós korszak, akkor átalakítjuk.
Étteremben még mi nem voltunk családostúl. A meki max. Az is ritkán:-) Mindig félek, mert elég nyüzsis a kisfiam, de aztán ha rászánjukmagunkat, mindig sikerül meglepetést okoznia. Olvasva soraidat, azt hiszem, mostmár bátrabban mozdulunk majd ki mi is.
Ádámot idevettem az elöbb az ölembe, tátott szájjal figyelte, mit csinálnak a kis angyalkáid :-) Azt hiszem tetszenek neki:-DDD Jó az ízlése, az tuti ;-)

gemini! 2007.12.10. 14:39:01

Idáig katasztrófa volt minden kimozdulásunk, legyen az kávézó, vagy étterem, talán a Mekiben voltak el a legjobban, de csak addig, míg el nem fogyott a krumpli és a shake. Örökmozgók ők is, egy másodpercre nem maradnak meg sehol. Nagyon várom már a nyarat, akkor aztán bepattanunk a kocsiba és irány az ország és a gyerekprogramok. Lányok már elég nagyok lesznek, szerintem egyre könnyebb lesz velük a kimozdulás, Hanga pedig csak egyedül lesz, őt le tudjuk foglalni. Ha a két lánnyal elindultunk idáig valahová, mindig az volt az érzésem, hogy még 2 felnőtt hiányzik, hogy tényleg azt mondhassam, most 15 perc erejéig valahol kikapcsolódtunk.
Mutasd meg Ádámnak a Youtube-on a "Mahna, mahna" című klippet, szerintem azt is imádni fogja! :-)
És csak bátorítani tudlak a kimozdulásra, engem is férjemnek kell lökdösnie, hogy menjünk már valahová, de ez nekem egyelőre terhesen 2 gyerekkel olyan fárasztó, mintha egy hegyet kellene megmásznom :-)De majd szülés után könnyebb lesz.


süti beállítások módosítása