Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

2008

2008.01.01. 16:57 - gemini!

Boldog új évet mindenkinek!
Tehát Hanga 2008-as baba lesz. Pedig meg voltam róla győződve, hogy nem bírja addig a méhem, főleg, hogy nemrég cipelt két babát és akkor már a 6. hónap körül elkezdett nyílni. Holnap megyek a Nyírőbe műtéti kivizsgálásra. Nem lesz egyszerű összehozni, férjem holnaptól dolgozik, anyu vigyáz a lányokra, míg távol vagyok. Kemény lesz egyedül itthon, most, hogy a vége felé járok, jól esett, hogy férjem csinált mindent helyettem, ekkora hassal és visszatérő fájdalmakkal nem lesz egyszerű négykézláb pelenkázni a csajszikat és 5 percenként felpattanni, mert valamelyik éhes, szomjas, vagy csak egyszerűen nyűgös. Egyszerűbb lesz már mindannyiunk élete, ha Hanga megszületett, most nagyon rossz a teherelosztás - férjem csinál mindent én meg az ágyról is nehezen kelek fel, elég használhatatlan tagja vagyok a családnak. :-) Ráadásul lányok reggel sokáig alszanak, mi pedig nem őrültünk meg, hogy magunktól korán keljünk, így a napirend nagyon eltolódott és este nem akarnak aludni menni. Ennek megoldását is Hangától várjuk. Ha ő felkel 6-kor, visszaáll minden a régi rendbe - korán kel a család és este 8-kor ágyba lehet tenni a két nővérkét.

Tanítjuk őket, mit kell a kukába dobni és nagyon ügyesen hordják bele a szemetet, vagy éppenséggel a pisis pelenkát. Kicsit még csiszolni kell a technikán - Ajsa tegnap kidobta Csenge pelenkáját, majd 5 perc után előbányászta és cipelte vissza apának. :-) Többnyire szemetet dobnak ki, de ma például a kiporciózott mandarinjukat találtam meg a kukában.
Ha valamit nem találok, reménytelen a helyzetem. Sétálni indultunk, de csak 3 kesztyű volt az előszobában - a negyediket fél nap múlva egy lábasban találtam meg a konyhaszekrényben. Most például a frissen vásárolt teámat nem találom. Mindig segítenek kipakolni a vásárolt cuccokat és adogatják, hogy tegyük be a hűtőbe - nagyon cukik, ott sertepertélnek rögtön a zacskó körül és nyakik benne vannak azt kutatva, vajon milyen kincset rejthet. :-) És most szépen elpakolták a teámat, majd hónapok múlva megtalálom.

Imádjuk az "izzó meleg, ezért fogdossuk, majd megijedünk" című játékot. Na és persze ebben is azonnal leutánozzák egymást. :-)


Ha beütik valamilyüket, vagy forró volt az izzó, gyógypuszit kell rá adni. Csenge ezt frappánsan megoldotta - a saját kezét puszilgatja :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr45281065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása