Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Megérkezés

2008.01.14. 21:47 - gemini!

Ezer bocsi mindenkitől, de most kevesebb alkalmam nyílik internetezni. :-) A varratokat végül is csak pénteken szedi ki az orvos, úgyhogy most elég béna tagja vagyok a családnak. Nagyon húzódik a seb, az is megterhelő, hogy a wc-ig elmenjek. Komolyan mondom, nehezebb és fájdalmasabb ez a gyógyulás, mint az első császár után.
De térjünk rá a lényegre. Tegnap érkeztünk haza, két lány reakciója Hangára érdekes. Az első napon nem értették a helyzetet, kicsit meg voltak zavarodva. Felálltak a kiságy rácsára és bekukucskáltak, ki ez az új jövevény. Engem sem láttak napok óta, egy új poronty is megjelent az otthonukban, először csak tébláboltak össze-vissza. Aztán bedobták hozzá a labdájukat, ami Hanga hasán landolt, ez volt az első ajándék. Később sajtot is hoztak neki, mikor etettem. Ajsa egyáltalán nem bírja elviselni, ha Hangát szoptatom, szomorúan és kétségbeesve elkezd sírni és el akar rángatni az ujjamnál fogva. Tegnap annyira idilli volt a hangulat, biztos serkentett az ellazulásban és a tejtermelésben: anyu büfiztette Hangát, aki bömbölt, a két lány pedig szintén fel akart kéredzkedni az ölébe és ők is sírtak - egyszerre vonyított három gyermek, mi pedig férjemmel kínunkban nevettünk. Ennek hatására úgy éreztem, szétreped a vágásom. :-) Nem tűrik, hogy a hugi kézben legyen, olyankor ők is ölbe akarnak mászni - na persze a Hangát tartó ember ölébe, aminek kivitelezése képtelenség - ráadásul ilyenkor Csenge elkezdi ütögetni a kiságyat, hogy oda tegyék vissza a babát, mert neki ott a helye.
Ezen a héten anyu lesz velem, jövő héten férjem, lányoknak lesz 2 hete, hogy megszokják a dolgokat.
Az első éjszakánk nem volt túl kellemes, főleg férjemnek nem, mert korlátozott vagyok mozgásomban, úgyhogy most megyek aludni - ha engedi Hanga - , holnap igyekszem még kibővíteni az első két nap történetét.
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr89297621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porpika 2008.01.15. 17:02:41

Szeretettel üdvözöllek a nagycsaládosok közösségében. Kívánok nagyon jó egészséget a gyerekek neveléséhez!


süti beállítások módosítása