Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Szülinap

2008.02.06. 13:19 - gemini!

Hanga ma lett egy hónapos. Teljesen természetesnek tűnik, hogy ő is itt él velünk, olyan, mintha mindig is öten lettünk volna.
Az első tisztábatevésénél meglepett, mert elfelejtettem, hogy a lányok is felfelé pisilnek még az elején, pedig nővérkéi is pont így tettek. Csak a szerencsén múlik minden - ha pont akkor pisil, mikor pelenkát cserélek, esélyem sincs kivédeni, hogy ne áztassa el a ruháját, akkor aztán jöhet a dupla réteg ruhacsere. Nappal ez még elmegy, szerencsére hajnali 2-kor még nem játszotta el velem, olyankor kevésbé vagyok magamnál és csak az lebeg előttem, mikor fekhetek végre vissza. Idáig betartja az egyszeri éjszakai evést 1-2 körül, legközelebb fél 7-kor ébred.
Vasárnap lányok apával a Művészetek Palotájába mennek, a Minimax rendez farsangi gyerek bulit. Alig várom, hogy már ötösben mozdulhassunk ki végre ilyen programokra, de Hangával még nem merek nekiindulni - egyrészt túl kicsi, másrészt nem akarom, hogy elkapjon valami betegséget, majd tavasszal. De akkor aztán állandóan úton leszünk. :-)

Reggel Csenge így jött ki a szobájából - felvett egy kalapot és egy retikült, kész kishölgy :-)
Click to enlarge
















Abba kellett hagynom Hanga etetését, mert Ajsára rátört a szeretetrohama :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr60327763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K a szomsz 2008.02.06. 22:21:17

szia!

Sajnos Ágota beteg így kimaradunk a multikulti partiból bocs.SAJNA. Egyébként megoldódott az alvás problémánk. A te javaslatodra, kijöttünk a szobájából, amikor 8 hónapos volt. akkor rízspéppel aludt el, majd teával, majd velünk, tehát az eltelt közel 1 évben állandóan leszoktunk illetve átszoktunk vmire. Ám kb 1 hónapja átaludja az éjszakát, se tea se semmi. ÉS!!!!!!!!! Kb. 4 napja nem tudott elaludni köztünk 40 percig. Vergődött stb. Majd mikor Laci villanyt gyújtott, hogy iszik, dühös lett kipattant az ágyunkból a hóna alá vágott 2 ronda plüssállatot, és bevonult a szobájába. (közben mormogott vmit a szája alatt babanyelven pl. ezekkel már aludni sem lehet!? ) Utánamentem, betettem az ágyba, és az állatokat szorítva békésen elaludt. Azóta így alszik. Lecserélt... Csak azt nem tudjuk eldönteni melyik állat melyikünk? Ki a kövér rózsaszín egér, és ki a ronda kék kacsa?

ui: nagyon édesek a csajok. Csenge a hátterünk -kalappal- csak homályos:(

gemini! 2008.02.07. 10:45:05

Sajnálom, hogy nem tudtok jönni. :-( De majd legközelebb, mikor Hanga is tud menni, hátha összejön. Remélem mi nem leszünk betegek.
Gratula az alváshoz, mi mostanában nem alszunk túl jól - lehet fog, lehet front, én legszívesebben minden éjszaka benurophenezném őket, de férjem leállít, szerinte ne nyugtatózzam a gyerekeimet. :-)Remélem, egyszer ennek is vége lesz, de most éjszakánként kétszer tuti, hogy felébrednek és sírnak.


süti beállítások módosítása