Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Testvérek

2008.03.30. 23:18 - gemini!

Húgom nemsokára szül, a 38.hétnél jár, végre kívülállóként várakozhatok a nagy napra, idáig én voltam állandóan terhes. :-) Lányoknak lesz egy unokaöccsük, kíváncsi vagyok, hogy reagálnak rá, de lehet, hogy egyszerűen csak legyintenek - már megint egy baba? :-)
Hanga egyébként lenyűgöz a méreteivel: azok a ruhák jók rá, amiket a nővérei 8-9 hónaposan hordtak - és még nincs 3 hónapos! Persze eleve 50 dkg híján dupla akkora súllyal született, mint pl. Ajsa. Ma nézegettem a nővérkék első ruháit, el sem hiszem, hogy ilyen picik voltak - a legkisebb méretnél is kisebb bodykat kellett venni nekik, minden ruha lötyögött rajtuk.
Férjem beszámolt hétvégén egy szép jelenetről. Amíg én bevásároltam az Intersparban, addig ő az előtérben maradt három gyerekkel. A két nővérkét beültette egy 100 ft-ossal működő autóba, az időközben felébredt Hangát pedig a kezében ringatta. Mikor a játékautó mozgásba lendült, lányok jelezték, hogy kérik a hugicát is maguk közé. Ő odatartotta Hangát, persze erősen tartotta. Teljesen elérzékenyült:  Csenge és Ajsa kétoldalról átölelte Hangát és így, teljesen összefonódva hármasban ringatóztak tovább. Férjem most először tapasztalta, hogy nem holmi lakás állandó tartozékaként tekintenek Hangára, hanem az ő csapatukba tartozó testvérként kezelik, akinek teljes természetességgel ott a helye közöttük. :-)
Tegnap óta Csenge tisztán kimondja Ajsa nevét - idáig "Ada"-nak, "Ai"-nak hívta, de egyik napról a másikra megtanulta helyesen kimondani.
A lánykák új pillangós medencéje - egyelőre ágyként használják
Click to enlarge
















Ajsa nem kíméli apát

Csenge nagyapával beszélget

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr54403906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása