Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Kőketánc

2010.04.01. 14:53 - gemini!

A "csak te és én vagyok pillanatok" egyike - Csenge és Ajsa épp kisbabáknak képzelik magukat egy babával: 


Sajnos nincs mit tenni, az ilyen speciális pillanatokból Hanga bugink rendre kimarad. Na jó, mostanában bevonják egy kis "Kőketáncba", vagy "Recse, recse pogácsát" sütnek, de nem mindig önszántukból történik a nagylelkűség. 
Hanga pár hónapos és a hátán fekszik - nem jó ez a jövevény semmire, vegyünk ki mindent a kezéből. 2 éves - egye fene, néha már hármasban is jól ellehetünk. Balga anyai lelkem abban bízik, ha Hanga beszélni is fog, egyenrangúnak tekintik majd és beveszik a csapatba.


Közös ökörködés - a "fáradt", piszkos terasztakarító társaság a munka befejeztével:

 


A képet nézegetve mindig az a rész jut eszembe, mikor Hófehérke belép a hét törpe hálószobájába és megpillantja az egymás mellé tolt kiságyak tömkelegét. Félreértés ne essék, nem célom 7 kiságy bezsúfolása a gyerekszobánkba. :-) Ennek ellenére egy negyedik gyerek gondolatától nem zárkózom el. Persze nem most, csak valamikor az elkövetkező 10 év folyamán - 29 éves vagyok, remélhetőleg időm van bőven.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És még egy büszkeség a végére. Ki kapta meg tegnap a MACIT az oviban? Ajsa gyermekem tegnap egy nagy macival lépett ki a folyosóra, közben Zsuzsa néni paskolgatta a hátát: "Ma te viheted haza a macit, Ajsikám, reggel hozd vissza!" Természetesen fogalmam sem volt, mit jelképez a plüssállat, egy anyuka világosított fel: "Az a gyerek viheti haza, aki a legrendesebb volt aznap." Megáll az eszem: Irénke nénit látogató Ajsám macit hoz haza! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr911886992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása