Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Állatkert

2008.04.06. 22:07 - gemini!

Ma végre eljutottunk az Állatkertbe. Mi teljesen elfáradtunk férjemmel, a lányoknak persze meg se kottyant. Hangát anyunál hagytuk, miután kitömtem, és elindultunk. A parkolás az Állatkert környékén katasztrofális. Kb. 5 perc alatt odaértünk, 20 percig parkolóhelyet kerestünk, amit találtunk is, csak a Városliget másik felében. További 20 percig tartott, míg az autótól visszasétáltunk az Állatkert bejáratáig. A sor láttán kis híján visszafordultunk, az 5 pénztár előtt hatalmas tömeg tolongott.
Az elején még élvezték a dolgot, a fő kedvenc a teve volt: az első ijedtség után meg merték etetni őket, ami nem kis teljesítmény, hisz a tevéknek csak a fejük akkora volt, mint ők. Édesek voltak: a kicsi kis kezüket (benne az állateledellel) nyújtogatták a hatalmas szájak felé.
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge












































Később az állatsimogatóban a kecskékkel is összehaverkodtak és üldözték őket a zoo-csemegével - nagyon élvezték, hogy etethetnek. :-)
Click to enlarge
Click to enlarge


A végére azonban már nagyon álmosak és nyűgösek lettek, úgyhogy a lényeget, az elefántot már látni sem akarták. Nem baj, ez így elsőre szerintem nagyon jó volt, majd legközelebb rászánunk egy délelőttöt és nem csak 2 órát. Most azonban muszáj volt feszített tempóban végigrohanni az Állatkerten, hisz Hanga nem bír ki túl sok időt evés nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr76414320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása