Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Csokitorta

2008.09.25. 21:14 - gemini!

Sokszor elmondom férjuramnak, hogy őt tartom a világ legjobb férjének, de a mai meglepetésén ő csodálkozott végül a legjobban. :-) Fárasztó napom volt, feszült voltam, felment bennem a pumpa sokszor a lányoktól, pedig nem csináltak semmi komoly dolgot - csak egy szokásos nap volt 3 kisgyerekkel. Kétszer is eszembe jutott, felhívom férjemet, hozzon nekem az Európa Kávézóból a kedvenc csokitortámból pár szeletet - muszáj valamivel megjutalmaznom magam a nap végén, ha már felest nem ihatok. :-) Lehet, hogy úgy könnyebb lenne néha. :-)))
Végül nem szóltam neki, csak később érne haza a kitérő miatt. Mikor belépett az ajtón, megláttam kezében egy Európa Kávézó felirattal díszített csomagot... Ma már két szelet tortán túl vagyok. :-) Ő döbbent meg a legjobban, mikor elmeséltem, mennyire telibetalált. :-) Hiába, a lélektárs, az lélektárs...
Néha minden aprósággal felidegesítenek a lányok és a hajamat tudnám tépni (na ilyenkor nem szabad a blog közelébe kerülnöm, mert csak fröcsögni tudnék), máskor teljes nyugalom száll meg és nem is értem, mi tudott kiborítani - szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen angyalkáim vannak.
Főleg a reggelek nehezek: 3 nyűgös gyerek és egy korai keléstől morcos anya - nem túl jó kombináció. :-) Ilyenkor úgy érzem, 1 liter kávé is kevés, hogy tartsam az iramot. Tegnap kivételes dolog történt: először csak Ajsa kelt fel, testvérei 10 perc késéssel követték - máskor egyszerre ébrednek mindhárman. Kibotorkált álmos, kócos fejjel a szobájukból és az ölembe bújt. 10 percen keresztül csak egymásra koncentrálhattunk, a háttérben komolyzene szólt - szép és nyugodt volt az ébredés, sírás és nyűgösség nélkül. Sajnos az esetek többségében nem ez a jellemző, inkább érzem magam megállás nélkül rohangáló óvónőnek, akinek megérkezett a kiscsoportja és teljes ellátást kíván. :-)
Teljesen más a végére. Egy ismerősöm feleségénél indítják el holnap a szülést, az apuka blogon keresztül tudósít a fejleményekről és érzéseiről - szegénykém már síkideg. :-) Akit érdekelnek a férfivallomások:
apafej.eu

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr2681876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felfoldi · http://verselo.freeblog.hu 2008.09.26. 16:42:28

Nem síkideg, hanem inkább már idegbeteg:-)

gemini! 2008.09.26. 18:09:32

Emlékszem, - nem volt olyan régen - Hanga születésének napján férjem idegesebb volt, mint én. Neki segített a házi pálinka, hátha Nálad is működik. :-) Drukkolunk Nektek!

felfoldi · http://verselo.freeblog.hu 2008.09.26. 19:20:01

Nálunk valami ilyesmi a helyzet, csak én mással próbálok lazítani:-)

Ticcó 2008.09.29. 19:06:23

Sziasztok!
A férjemmel minden nap megnyitjuk a blogodat, van-e új bejegyzés.:-)) A lányaid imádnivalóak!!!Nekünk 6 hónapos ikerfiaink vannak és én csak bébiszitterrel, nagymamákkal és a hugom segítségével tudok ember maradni, úgy hogy nem főzök, nem takarítok...Komolyan mondom, hogy előtted le a kalappal, ahogyan tudod ezt csinálni 3 csöppséggel!!Minden elismerésem!!

gemini! 2008.09.29. 23:19:02

Köszi szépen, ez most, főleg ilyen feszült és fáradt állapotomban nagyon jólesett. :-))) Erőt ad a hétköznapokhoz. És hidd el, mikor a lányaink 6 hónaposak voltak, nekem sem volt időm, erőm semmire, azt ettük, amit anyuék főztek és hoztak. Egyetlen vágyunk az alvás volt, ha egy nagyszülő látogatóba érkezett, azonnal elvonult valamelyikünk 1 órát szunyálni. Így utólag az első 8 hónap egy rémálom volt. :-)Kitartást és erőt kívánok Nektek, szükség van rá! :-)


süti beállítások módosítása