Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Kókányék

2008.12.01. 11:30 - gemini!

Nagy ritkán (3 hetente egyszer) békés pillanatokat is megélünk a megszokott diliház "fíling" mellett. Ilyenkor békésen heverészünk férjemmel a játékmatracon, amerre a szem ellát, töprengő tarkókat látunk, akik külön-külön elvonulva elmélyedve játszanak játékaikkal. Férjem minden alkalommal felsóhajt: "Na így képzeltem el még gyermektelenül: ilyen lesz, ha lányaim lesznek. Fésülgetik csendben a babáik haját." 

Ezek azok a pillanatok, amik nem jellemzőek családunkra - sokkal inkább az elképesztő helyekre való felmászás, birkózás, visongás, fejek koppanása a falon, földön. És már Hangát is magukkal rántották. Teljes mértékben ő is benne van minden hülyeségben. A három csemete kapcsolata az elmúlt hetekben megváltozott: idáig Hangicsek okosan pislogva figyelte nővérei csínytevéseit, birkózását (leste a technikát), most már ő is aktív szerepet vállal benne. Mit vállal, kezdeményez! Térdelőállásból ráugrik kétszer akkora testvéreire és megtámadja őket. Na persze a nagylányoknak sem kell több - olyan erővel gyűrik, vonszolják picurt, mintha velük egyidős volna. Az esti felpörgéseik így most még durvábbak - úgy néznek ki, mint egy Laokoon-csoport. Döbbenten figyeljük férjemmel, Hanga milyen hévvel és kókány szemekkel támad testvéreire és ugrásrakészen figyeljük, mikor kell közbeavatkoznunk.
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr71797584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildi · http://www.gurtler.blogspot.com 2008.12.01. 15:27:14

hű, ezek a videók nem semmik. :D DE Hanga jól bírja a gyűrődést, ez egyértelműen látszik! :)

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2008.12.02. 13:05:54

Csúcsok a csajok! Hanga meg tényleg jól bírja, ahogy nővérkéi ide-oda huzogálják, cibálják! Kemény kiképzésben van része! Az ovis csetepaték neki már meg sem fognak kottyanni!


süti beállítások módosítása