Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Nehéz éjszakák

2009.02.15. 21:22 - gemini!

Aggódom, milyen éjszakánk lesz. Hanga az elmúlt hetekben olyan rosszul alszik a foga miatt, hogy én már tegnap hajnalban csak azt tudtam ismételgetni: "Meghalok, kész, kipurcanok, nem bírom." Hányingerem volt a fáradtságtól. Felkel éjfélkor és megy a műsor 2-ig...vagy kezdi hajnali 1-kor és tart 3-ig - a 2 órás időintervallum állandónak tűnik. Mindegy, hogy ringatjuk, kőkeményen ágyába dugjuk, magunkhoz vesszük, mellkasra fektetve babusgatjuk - semmi nem használ, 10 másodpercig nem marad egy helyben. Felpattan, átmászik rajtunk, újra lefekszik, újra felpattan és megállás nélkül tépi a haját. Éjszaka már nem bírtuk tovább, hamarabb aludtunk el, mint ő - legközelebb arra keltünk, hogy nincs az ágyunkban és sír - a szőnyegről szedtük fel, szerintem ott is szundikált egy kicsit...
Na de most szortyog Csengével együtt - naná, hogy ettől nem fog aludni egyik sem normálisan... Lassan nehéz követnem, hogy ki mikor milyen hűsítő habot, cseppet, orrspray-t, gyógyszert kap.
Ajsa szerencsére jól tűri a bárányhimlőt, állítása szerint nem viszket neki - agyondicsérem, milyen rendesen tűri a pöttyök kenegetését. Kreatív anya még a babáikat is bepöttyözte filctollal - teljes lelkesedéssel álltak neki orvosi táskájukkal gyógyítani őket. Csengét elég nehéz meggyőznöm, hogy őt nem kezelhetem bárányhimlő ellen - ő is szeretne ilyen kis piros bigyókat. Kirekesztve érzi magát a szentem. Sebaj, nemsokára teljesül a kívánsága...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr81945304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porpika01 2009.02.18. 14:59:48

Jobbulást kívánok Nektek! Legalább egy kalap alatt mindenki túlesik a bárányhimlőn. Nálunk még a nagylányom sem volt.
Mi is elkaptuk rendesen a betegségeket. 2 hetet jártak oviba, azóta itthon vannak. 40 fokos láz, orrfolyás, köhögés, hányás, hasmenés. Még a László kórházat is megjártuk Zsocával, kapott egy kis infúziót. Valami katasztrófa, nem is tudom hogyan fogok dolgozni a fiúk mellett. Oda vissza fertőzik egymást. Hetekig lehetne az ember táppénzen, persze ha hagyják.

gemini! 2009.02.19. 22:12:55

Huh, ez elég rosszul hangzik, biztos ki vagytok purcanva... Nem is értem, hogy lehet ezt megoldani, ha pl. a nagyszülők is dolgoznak, de a gyerek meg beteg 2 hetente. Csak ilyen példákat hallok mindenkitől... Jobbulást Nektek és rengeteg energiát! Abból kifogyhatatlan mennyiség kéne... :-)


süti beállítások módosítása