Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Karantén 2. rész

2009.02.25. 14:28 - gemini!

Jelentem, két új nyertesünk van: Hanga és Csenge - ilyen sorrendben. Hangán két napja jelentek meg az első pöttyök, nővérén tegnap. Csenge teljesen elalélt a boldogságtól, hogy most már végre ő is kaphat a Fenistil cseppekből és a hűsítő habból. Amíg csak Ajsánk volt bárányhimlős, minden nap magyarázgattam neki: "Figyelj Csenge, majd te is kapsz gyógyszert, de csak akkor ha pöttyös leszel. Ajsáról lepotyognak és átugrálnak rád, ok?" Ajsa ma reggel már össze is foglalta a lényeget. Felhúzta pizsamáját, nézegette a hasát, ami már nagyjából begyógyult, majd közölte: "Átugráltak Csengére!" Na igen, kb. ennyi a történet... :-)
Most már nem is bánom, hogy "maradék" 2 csemetém egyszerre lett beteg - elég hosszú lett volna, ha a fertőzésveszély miatt 6(!) hétig nem mehetünk szinte sehová, már az elmúlt két hét is csigalassúsággal telt.
Ha Ajsánál úgy éreztem, hogy elmehetne egy horrofilmbe főszereplőnek, akkor nem is tudom, mit mondjak Hangára: több rajta a piros felület, mint az eredeti bőrszíne. Rengeteg pöttye van, egymást érik és ronda hólyagosak. Teljes sebességgel kenegetem habbal, hintőporral, de elég nehéz versenyeznem egy 1 éves babával - egy mozdulattal letörli magáról, amit felügyeskedtem. A hintőpor egyébként jobban alkalmazható nála, mint a hab (rögtön megtapad), igaz, így úgy néz ki, mint egy csatába induló törzsi harcos.

072

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ritka pillanatok - relax
039

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr32965271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2009.02.26. 14:06:06

Édes ez a kis törzsi harcos! Remélem hamar túljuttok most már ezen a betegségen! Jól tűri Hanga és Csenge is a viszketést?
Épp nemrég magyarázta a dokink, hogy a vírusos megbetegedéseknél valahogy úgy van, hogyha az egyik gyerek aki mondjuk átadja a vírust kevésbé beteg, akkor aki megkapja annál "súlyosabb" lefolyású lesz. Akinek ő adja át annak megint enyhébb tünetei lesznek.
Ti már voltatok a férjeddel bárányhimlősek?

gemini! 2009.03.02. 00:21:45

Ebben az elméletben lehet valami, legalábbis nálunk bejött. Szegény Hangánál a legbrutálisabb a betegség.
Szerencsére mi már voltunk férjemmel bárányhimlősek, úgyhogy ha most lement a három lányon, akkor ezt a témát kipipálhattuk.


süti beállítások módosítása