Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Ovis program

2009.10.15. 20:57 - gemini!

Imádom a nagyok oviját! Rengeteg kreatív programot szerveznek, minden nap alkotnak valamit a gyerekek. Csak természetes alapanyagokkal dolgoznak és mindig az adott évszak terményeit használják fel. Az óvoda folyosói, a termek az ősz hangulatát tükrözik...nyakláncot, képeket készítenek gesztenyéből, magvakból, tésztából...a napokban lekvárt készítettek kis üvegekbe...le a kalappal. Tényleg nagyon meg vagyok elégedve. A Szüreti Mulatság után a következő nyílt program a mai munkadélután volt, ahol a szülők csemetéikkel élhették ki kreativitásukat: őszi terményekből lehetett alkotni bármit.
Férjemet küldtem lelkesen: "Te vagy a kreatív a családban, nyűgözd le őket!" És apa alkotott...

Egy szörnyszerű lényt, akit a lányok vérző nyakú kacsának tituláltak - a cékla vörös színű leve kifolyt, miután férjem beleszúrt egy rögzítő pálcikát...

010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...egy padlizsánemberkét és egy sárkányszerű lényt, akit Csenge és Ajsa lóként használt a krumpliemberhez...
001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...és süniket, amit legalább a lánykák is reprodukálni tudtak. :-)
009

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr241452821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2009.10.18. 21:31:33

Nagyon klassz alkotások! Gratula apának!.-))) Meg lehet kérdezni, hogy melyik oviba járnak a csajok? (Ami a lakóhelyetekkel szemben van? Talán zöld színű?)
Milyen komoly nagylányok lettek!!
Tényleg -tudom korai a kérdés-, de észleltetek már valami változást a lányokon az oviba járás óta?

gemini! 2009.10.18. 22:35:17

Igen Beso, telitalálat, a zöld az! :-))) És én tényleg maximálisan meg vagyok elégedve, mind az ovival, mind az óvónőkkel, dadusokkal...sőt a csajszik odavannak a dadus néniért, csak róla beszélnek otthon. :-)
Változás? Talán kevesebbet hisztiznek...vagy csak azért érzem ezt, mert nincsenek itthon? Nem tudom. Viszont érzékenyebbek lettek, de ezek inkább "mű érzékenységi rohamok" - a beszoktatás alatt ugyebár engedékenyebb az ember lánya, és ez azonnal lejött nekik....de ez remélem elmúlik.
Sokat változtak, furán hangzik, de már az első héten észlelni lehetett valami változást, férjem szerint megkomolyodtak. Rengeteget használt az ovi: sokat fejlődtek másfél hónap alatt és persze az én idegrendszerem is jobban érzi magát! :-) Csak hápogok, ha azt hallom csöppségeim szájából, kijavítják egymást: "Azt úgy kell mondani, köszönöm szépen, nem kérek, Csenge!" - figyelmezteti testvérét Ajsa. Hát lehidalok.

ilgya1 2009.10.27. 22:20:15

hát most irigykedek rendesen...a mi ovinkban jó ha van havonta egyszer valami kreatív foglalkozás......pedig igazából nem azért írattam be,hogy melegedjen....
nagyon ügyesek a lányok!:)
(És annyira gyönyörűségesek!!!nem mellesleg!)


süti beállítások módosítása