Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Július 10.

2007.08.01. 13:46 - gemini!

Még szerencse, hogy nem laknak alattunk, férjem esténként fogócskázik a lányokkal, elég hangosak. Békaugrásban üldözi a csajszikat, akik sikongva menekülnek. Általában eltakarja a fejét egy kendővel, vagy sállal és elbújik a konyhába. A lányok kinyújtott nyakkal, óvatosan megközelítik a búvóhelyét, aztán amikor előugrik, nevetve menekülnek. Ezután férjem felkapja őket és beledobja a földre kikészített ágyneműkupacba, csak úgy nyekkennek – és imádják! Sorba állnak repetázni! :-)

Elkezdtek egymással egy közös nyelven beszélni, a magyarra egyáltalán nem hasonlít, én csak UFO-nyelvnek hívom – olyan, mintha 2 földön kívüli beszélgetne egymással.

Sok nő megjegyzi, milyen jó apa a férjem. Egyszerűen minden tette, mondata, amit látnak belőle azt sugározza, hogy mindene a családja és ez így is van. Nem győzöm neki mondani, hogy egyáltalán nem „természetes”, amit tesz, igenis különleges, második anyja a lányoknak, 100%-ban kiveszi a részét a „babázásból”.


Click to enlarge
Szemezünk a ventillátorral
Click to enlarge














Hogy anya ne unatkozzon

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr79129984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása