Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Meglesett percek

2007.10.04. 15:38 - gemini!

Vannak pillanatok, amiket nem tudok felvenni videóra. Meglesett percek ezek, amit egy egygyerekes szülő nem tapasztalhat meg. Sokszor a két lány olyan szeretettel néz egymásra, ami sima testvéreknél szerintem nem tapasztalható. Valamelyikükre rátör a szeretet hullám, a másik elé áll és mélyen, szeretettel a szemébe néz. Ezek után vagy átölelik, vagy csókolgatják egymást - vagy mindkettőt egyszerre. :-) Ami ilyenkor látszik a tekintetükben, az nem hasonlítható egy gyermek pillantására, sokkal érettebb annál. Nem láttam, hogy ránk, szülőkre valaha is így néztek volna, ez csak az ikertesónak jár.
Szinte mindent megértenek már, öltöztetésnél segítenek, nyújtják kezüket, lábukat, ahogy kimondom a testrész nevét és gyakran lusta anyaként kihasználom, hogy felfogják a "Kérem szépen a távirányítót!" kérést.
Beszélni a mi nyelvünkön továbbra sem hajlandóak, egyedül a pá-pá-t használják, de azt is akkor ha megijednek valamilyen hangforrástól és az már távolodik, illetve Ajsa nagyon aranyosan használja a nyam-nyam-ot, miközben eteti a babáját. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr22185828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ticcó 2007.10.05. 13:47:39

Szia Gemini!
Ezekért a pillanatokért (is) érdemes élni, ugye? Egyre jobban beleszerelmesedem a gondolatba, hogy ikreink lesznek, pedig az elején nagyon megijedtem. Remélem sokáig nem hagyod abba ennek a blognak az írását, mert mindig megajándékoz néhány értékes gondolattal, videóval.
Ticcó

gemini! 2007.10.06. 11:57:21

Na ez most nagyon jól esett, köszike! :-)Iszonyú fárasztó lesz, de megéri nagyon, mert rengeteg plusz dolgot nyújtanak. Kíváncsi leszek majd a Te tapasztalataidra is, írd meg!


süti beállítások módosítása