Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Nehéz indulás

2007.11.11. 21:40 - gemini!

Tényleg nem értem, miért kell minden egyes elindulás előtt kiborulnia a lányoknak. (Férjem meg azt nem érti, én miért borulok ki a viselkedésükön, hiszen előre tudom mi lesz.) Mindegy, hogy bevásárolni, nagyszülőkhöz, szomszédba, vagy egyszerűen sétálni indulunk, a lányok végigsírják a készülődést, ami általában 40 perc, hiszen 4 embernek kell elkészülnie, ráadásul a hiszti plusz hátráltató tényező.

Ma találkoztak életükben először hóval, de nem igazán dobódtak fel tőle. Elaludtak az autóban és arra ébredtek, hogy kiráncigáljuk őket a puha, meleg ülésükből és lelkendezve hideg és nedves hópelyheket mutogatunk - nem baj, majd legközelebb. :-)
Mikor hazaérkeztünk, férjem végignézve a lakáson megjegyezte, ha idegenként lépett volna most be, azt hinné, hogy feltörték a lakást. Hát igen, előző lakásunkban még mint gyermektelen pár élve egyszer arra érkeztünk haza, hogy meglátogattak mások is és akkor hasonló kép tárult elénk, mint most. Mára egy felforgatott lakás a világ legtermészetesebb dolga, hiszen gyakran olyan fáradtak vagyunk, hogy csak ösvényeket gyártunk a földre szórt játékok között és azon közlekedünk.
Mindkét lány imád lovagolni, főleg Ajsa, aki gyakran nagyon belelendül.

 
Mint rendes ikertesó, a lóra csak addig pattan vissza, míg elkergeti Csengét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr59225801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kata 2007.11.12. 15:20:51

ez nagyon durva lovaglás, már a látványtól is hányok. Hogy birják ezt a gyerekek?

Adler szerint- vagyis ezt hallottam a nyáron. Az első gyerek a király: minden körülötte forog. A második gyerek a harcos, aki úgy érzi, hogy meg kell harcolni a szeretért, figyelemért stb...
Nos lehet hogy van benne valami...de nem sok..
Szerinted két harcosotok van, vagy két király vagy két királyi harcos?

Én egy zsarnokot nevelek? Ez csak vicc, Ágota annyira cuki, és jó természete van, persze a tulajdonát megvédi, nekem meg a határokat kell védenem. (egésznap: nem, fúj stop)

Ajsát és Csengét is nagyon szeretem, igazi bohócok, ugyhogy nem bántásból írtam csak érdekességből.puszi

gemini! 2007.11.12. 21:06:51

Ajsa ezt a tempót imádja egyszerűen, Csenge lassabb, de ő meg feláll a ló hátán. :-)
Éva védőnő mondta egyszer, hogy hiába csak 2 perc van közöttük, Ajsa igazi "második" testvérnek érezheti magát, mint "B magzat", ezt hallotta egy továbbképzésen. Ezért több törődést igényel magának, úgy érzi, mivel Csenge első gyerek, ő már ezt megkapta évekkel ezelőtt, úgyhogy most neki kitüntetett figyelem jár. Ezt követelte pl, mikor már mindketten tudták tartani maguknak a cumit, Csenge vígan ivott egyedül, Ajsa még hónapokig tartatta velem az üvegét, csak hogy ott feküdjek.
Egyébként szerintem két királyt nevelünk! :-)))


süti beállítások módosítása