Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Romantika

2007.11.12. 15:11 - gemini!

Reggeli romantikus andalgás apuval.

Később hozzám is átkéredzkedtek, és ilyenkor nagyon sajnálom, hogy nem emelhetek. Azért valahogy megoldottuk, férjem alulról tartotta a két lányt, így én is beszállhattam a lassúzásba. :-) Ajsa igazi ölelőbajnok, nagyon szorosan simul az emberhez, szinte beleolvad. És ezt nem csak mi érdemeljük ki, van néhány ismerős, aki ha belép hozzánk és szimpatikus, Ajsát egy idő után már teljesen elernyedve találjuk karjaiban.
Egy idő után csókokat is kaptam lányaimtól: felemelték bágyadt fejüket a vállamról, puszi, majd visszafeküdtek. :-)
Lefekvés előtt ennyire fáradtak a kis angyalkáim. :-)

Lemerülőben az egyik baba, úgyhogy Ajsa szomorúan puszit ad neki egy másikkal -attól biztos jobban lesz

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr57226496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kryszti 2007.11.12. 16:20:12

Az elmúlt héten találtam rá a blogodra. Nagyon tetszik, különösen, hogy sok-sok videofelvételt mutatsz a mindennapjaitokról.:)
Azért is érdekel ennyire, mert ikerbabákat várok, néhány nap múlva betöltjük a 27. terhességi hetet. Egypetéjű, kisfiú ikreim vannak.
Még egyszer gratulálok a blogodhoz, a csodaszép kislányaidhoz és nem utolsó sorban a harmadik jövevényhez. :)

gemini! 2007.11.12. 21:10:57

Én is gratulálok, akkor Nektek sem lesz egyszerű az életetek! :-) Viszont nagyon szép lesz és megható. Kíváncsi vagyok majd a fejleményekre, ha pedig kérdésed van, igyekszem megválaszolni. :-)

cucka 2007.11.13. 08:59:10

Annyira aranyosak együtt...csodálatos pillanataitok lehetnek! :)

gemini! 2007.11.13. 13:49:29

Igen, tényleg nagyon szép pillanatokat élhetünk át, hogy ketten vannak! :-) És ezek feledtetik a plusz nehézséget is. :-)

Ildi 2007.11.13. 14:04:18

Sziasztok!

Gemini, kitartás a kicsikkel és Hangával! Nagyon szorítok értetek! :) Olyan édesek vagytok, és igazán büszke lehetsz a férjedre! (Csini lett a háta, szépen kigyúrták a csajok! ;) )

Kryszti, gratulálok a fiúcskákhoz!!! Nagyon vigyázz magatokra!

Mi már elmúltunk 36 hetesek Bob & Bobekkel, de még mindig itthon lehetek, egyelőre nincs semmi baj. LEKOPOGOM!!! Most már minden nap úgy kelek fel, hogy aznap megyek a kórházba, de eddig nagyon jók a kislányok, bár aludni nem hagynak. :) Biztos a front... Múlt héten voltunk UH-n, nagyon rámijesztettek, Bobot 3096 grammra mérték, Bobeket meg csak 2137-re, ami 1 hónap különbség, de hiszem, hogy csak mérési hiba, különben megzakkannék... Szombaton megyünk egy másik UH-ra, ott remélem, minden tisztázódik... Szorítsatok! Majd jelentkezem, ha van valami újság. :)

Puszi, mindenkinek kitartás!

gemini! 2007.11.13. 14:12:55

Tényleg már bármikor szülhetsz, az UH miatt pedig szerintem ne aggódj, ekkora különbséget már az előző vizsgálatnak is ki kellett volna mutatnia. De azért írd meg a szombati eredményt is! Nagyon szorítok, izgalmas napok elé nézel hamarosan, majd ha lesz időd, számolj be róla! :-)
Férjemnek tényleg nincs szüksége edzőteremre, mióta megszülettek a lányok, büszke is a karjaira és a hátára. ;-))


süti beállítások módosítása