Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Ajsa

2007.11.15. 14:56 - gemini!

Ma van Ajsa névnapja, de idáig nem igazán élvezi, mert pont a mai nap kellett vinni negyedéves kontroll vizsgálatra a veséje miatt. Órákon keresztül várakoztak férjemmel a Heim Pál folyosóján a rengeteg anyuka és kisgyerek között.
Csenge sokkal többet enne, ha nem figyelnénk rá, Ajsába pedig bele kell varázsolni az ételt. Ebben is látszódik, hogy "B magzat" volt, vigyázni kell, ne alakuljon ki túl nagy testbeli különbség. Jellemző, hogy a betegségeket is először Ajsa kapja meg és adja át fél-egy nap csúszással Csengének. Nem tudom ezzel van-e összefüggésben, hogy a vese probléma is nála alakult ki, vagy csak véletlen, hiszen nem veleszületett dolog, hanem fertőzés, ami az orvosok szerint nagyon gyakori a pelenkás kislányoknál. Egyébként ma egy orvos azt mondta, 4-5 éves koruk körül hozzák be egymást az ikrek, addig valamelyik általában kisebb súlyú.
Most, hogy egyedül töltöttem Csengével egy fél napot, láthattam, így mennyivel több időm jutna mindenre. Még a számítógépet is be tudtam kapcsolni, egy gyereket könnyen le tudok szerelni, ha ketten beülnek a monitor elé, semmi esélyem. :-)
Ha ételt melegítek, mindketten odatolják a kisszéküket és buzgón lesik a folyamatot - na és persze a mikrót is mindenáron nyomkodni szeretnék a modern gyermekeim.


Annyira aranyosak, mikor etetés közben kiosztják egymást! :-) Ha valamelyik fel mer állni és elmegy, mikor utánaszólok, a másik a szék ülőkéjének ütögetésével megmutatja, hová is kéne visszaülnie.


Pusziosztogatás apunak


Egyik pillanatról a másikra változik az idill csatává és vissza


És íme a legújabb őrület: forgunk, míg el nem szédülünk (na és persze utánozzuk egymást)

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr68230068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cucka 2007.11.16. 08:45:42

Annyira aranyosak! :) Két kis angyal! :)

Ildi 2007.11.16. 13:30:11

Naaaaa? Mit mondott a doki? Várjuk a beszámolót! :)

Mi holnap megyünk UH-ra, majd jelentkezem.

gemini! 2007.11.16. 21:09:53

Kíváncsi vagyok a beszámolódra, főleg a babócák súlyára. Kitartás! :-)


süti beállítások módosítása