Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Utolsó nap a kórházban

2008.01.12. 19:50 - gemini!

Férjem nagyon aranyos sztorit mesélt ma a lányokról. Ajsa éppen nagyon bele volt merülve a DVD-k pakolásába, mikor Csenge hátulról odasétált hozzá, hogy megölelje. Ajsa azonban türelmetlenül arrébb hesegette, mire Csengénél eltört a mécses. Teljesen kiborult és elkezdett zokogni, majd odarohant a nagyapjához és sírva átölelte. Férjem szólt Ajsának: „Menj szépen és öleld meg Csengét!” Na ekkor már kapcsolt, hogy valami gond lehet, odasétált a tesóhoz és elkezdte simogatni a fejét. Csenge lassan abbahagyta a sírást, megfordult és egymásnak estek. Ment a puszi-puszi, ölelés, férjemnek kellett elkapnia őket, mert a heves érzelemkitörésben majd elestek. :-)

Most férjem szülei vigyáznak rájuk, elvileg holnap reggel mehetünk haza, de nem szeretném, ha a hazaérkezés pillanatában a lányok is otthon lennének. Addig elviszik őket sétálni és csak akkor érkeznek meg, mikor már elrendeztük Hangát, minden a helyén és csak velük tudok foglalkozni. Nem akarom, hogy a teljes felfordulásban kirekesztve érezzék magukat.

Hanga nagyon cuki, sokszor összebújva fekszünk és nézem, milyen grimaszokat vág álmában. :-) Teljesen gumiarcuk van még ilyenkor, nagyon viccesen néz ki. Erős csajszi, a fejét önállóan emelgeti, szinte nem is kell tartani a nyakát.

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr60294891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Babere 2008.01.12. 20:15:07

Szia Gemini!

Egy régi ismerős vagyok a főiskoláról. Gratulálok a "kis" családhoz és a legújabb taghoz. Nagyon édesek a csajok!! Te pedig igazán bátor vagy!
Jó egészséget nektek!


süti beállítások módosítása