Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Hangicsek

2008.03.20. 20:46 - gemini!

Fáradt vagyok a héten, nem is írtam mostanában, de este alig várom már hogy beájuljak az ágyba, napközben pedig lehetőségem sincs, hogy leüljek a gép elé. Lassan és részletekben haladok a tavaszi nagytakarítással, na persze a lányok is besegítenek. Ahogy előveszem a porszívót, vagy a partvist, máris ott teremnek és ketten tépik ki a kezemből és mivel nincs két porszívónk, rögtön össze is vesznek rajta. Így kicsit nehézkes előrelépni. A szekrény törölgetése közben egyszercsak azt vettem észre, hogy mindkét rongyomat megkaparintották. :-)

Egyszóval nagyon szeretnek takarítani, remélem ez így is marad! :-) Emellett nagyon jólneveltek az evés befejezésekor is: annyira cukik, mikor evés után felállnak szépen és ahelyett, hogy otthagynának mindent az asztalukon és rohannának be tv-t nézni, szépen odatipegnek hozzánk a tányérjukkal és átadják. Ha pedig senki sincs a közelükben, lábujjhegyre ágaskodva felteszik a konyhapultra. :-)
Kezdenek nagyon hasonlítani egymásra. Persze külső szemlélők idáig sem tudták megkülönböztetni őket, de mostanában néha pár másodpercre én is elbizonytalanodom.
Hanga szépen továbbra is alszik egész éjszaka, csak reggel 6 körül kel fel először. Vele élem át először, hogy nyugodtan romantikázom egy kisbabával - hiába, ez ikreknél nem működik. Ha Hanga abbahagyja az evést, elbeszélgetünk egymással, majd folytatjuk, mikor kedve van hozzá. Lányoknál ez elképzelhetetlen volt: minden etetés egy versenyfutás volt, mindenféle romantikát mellőzve, hisz amíg az egyiket etettem, addig a másik sírt, mert épp éhen akart halni az éhségtől. Arról nem is beszélve, hogy két újszülött mellett (akik ráadásul tápszert is ittak és így állandóan sterilizálhattam az üvegeket és kavargathattam a tápszert) sokkal kevesebb szabadidőm volt, mint most három gyerek mellett.
A három testvér jól kijön egymással: sokszor ha Hanga sír és a két nővérke megjelenik mellette, abbahagyja a sírást és érdeklődve figyeli őket, sőt néha babanyelven beszélnek egymáshoz.
A nevetéstől fulladozva provokálom a lányokat - egyértelmű a véleményük :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr5389912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manócska 2008.03.21. 16:31:33

Még mindig tündériek vagytok :) Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Nektek :)

gemini! 2008.03.22. 18:47:57

Köszi szépen! Na és persze mi is Kellemes Húsvétot kívánunk mindenkinek! :-)


süti beállítások módosítása