Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

A jó testvérek

2008.04.15. 14:43 - gemini!

Nehezen tűrik, hogy egész nap be vagyunk zárva a lakásba. Mikor férjem hazaérkezik, már ugranak is, tudják, hogy itt a séta és a játszótér ideje. Egyedül felhúzzák a cipőjüket, fejükbe nyomják a sapkát és már nyújtózkodnak is lábujjhegyen a kilincsért - döntöttek, indulnak. Igaz, hogy még csak egy pelenka virít a fenekükön, a többi ruha hiányzik, de ők a lényeget már felvették. :-) Szegény nőuralomtól elnyomott férjem gyorsan bekap egy fél szelet kenyeret a mosogató fölött állva (ennyi vacsora jut csak szerencsétlennek), közben a lányok megállás nélkül vonyítanak, hogy induljanak már. Majd hazaérkezik 2 óra elteltével, mint egy hadirokkant - a csajszik kicsinálták.
Nagyon szeretik egymást, ma is pl. Csenge gyorsabban ette meg a Kinder Pingui-ját és Ajsa adott neki a sajátjából - felváltva harapdálták.

Persze minden félórára jut egy veszekedés, ilyenkor egymás kezéből tépik ki üvöltve és sírva a játékot. Hiába van mindenből kettő, így is mindig összekapnak.
Ha előveszek egy mesekönyvet, nem tűrik, hogy meséljek belőle. Két könyvet kell mindig leszednem a polcról, ők akarnak egyedül olvasni. Azért bepróbálkozom és kommentálom, mit láthatnak éppen, úgyhogy nálunk a mesélés így zajlik: "Piroska megeteti a nyusziját. Háp-háp-háp, jönnek a kacsák. Piroska elindult a nagyihoz. Bú-bú-bú, boci szomorú."

Sokat foglalkoznak Hangával. Ma is éppen pelenkáztam Csengét, miközben Hanga elkeseredetten sírt a kanapén. Ajsa odament gyorsan hozzá, betakargatta egy sállal, beszélt hozzá és egy babát nyomott a kezébe, utána pedig egy karkötőt húzott a csuklójára. :-) Ettől a hugica teljesen megszelidült, abbahagyta a sírást és érdeklődve figyelte Ajsát. Sokszor odakuporodnak mellé és figyelik, hogy jár keze-lába és mindig megajándékozzák egy babával, vagy egy labdával. Néha azért értetlenkednek, miért nem marad meg a labda a kezében. :-) Hanga is figyelmesen nézi őket, látszik, hogy jól érzik magukat együtt.
Click to enlarge
















Hanga csillogó szemekkel nézi a zenélős-villogó játékát
Click to enlarge

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr75426627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása