Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Hangulat

2008.06.13. 14:32 - gemini!

Hangának ma nincs jó napja. Először kiesett a hintából (gondos anya nem ellenőrizte, jól van-e rögzítve a belső ülőke és egyszercsak alul kipottyant), egy hatalmas koppanással jól be is verte a fejét a padlóba. Később mosogatás közben benézek a szobába: Csenge az 1 méteres új homokozólapáttal szépen, alaposan minden oldalról körbeütögeti hugi fejét. Hanga némán tűrte, csak akkor kezdett el ijedtében sírni, mikor kiabálva berohantam.

Nem tudom, mikor érjük meg azt, hogy mindhárom leányzó egy szobában aludhasson, egyelőre felébrednek egymásra. Mikor jön már el végre az az időszak, hogy a nagyok átalusszák az éjszakát? Teáznak 2 körül, de akkor már pelenkacsere is van, mert tele lett, 5 körül kakaóznak... A szomszéd anyukák is mind arról számolnak be, hogy az ő gyerekeik is ugyanezt csinálják - 1-2 felkelés mindig van. És ez állítólag még évekig tarthat. Az elmúlt 2 évben persze voltak hetek, hónapok, mikor végigaludták az éjszakát, de összességében nem ez a jellemző.
Valamikor a közeljövőben nekivágunk a Balcsinak 4 napra - lehet, hogy vakmerőség és biztos, hogy fáradtabban jövünk haza, mint elindultunk, de nekem nagy szükségem van rá. Én szépen elterveztem mindent: a napsütés és a víz annyira elfárasztja őket, hogy ágyba zuhannak, délután és este. :-) Na persze, őket és a kimozdulásainkat ismerve egy horror lesz a 4 nap, de nem bánom, muszáj kimozdulnom a 4 fal és a környező utcák közül. Nem igazán tűrik, ha nem a megszokott közegükben mozognak, ezerszer egyszerűbb velük itthon a dolgom, de szokniuk kell ezt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr24518316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása