Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Lakásnézegető

2008.07.30. 15:36 - gemini!

Rég jelentkeztem, de sajnos nincs sok időm írni. Nem vagyok túl jó passzban, mostanában egyre többször el tudom képzelni, hogy nem is olyan nehéz diliházba jutni 3 ennyi idős gyerek mellett.  Félreértés ne essék, ez nem panaszkodás, boldog vagyok, hogy van 3 gyerekem, de azért azt orvosilag kimutathatnák, hogyan hat az egész napos gyereksírás-vinnyogás az idegekre, mert én már úgy érzem, az enyémek szétroncsolódtak.
Na mindegy. Hétvégén voltunk a Balcsin, férjem szülei nyaraltak ott egy hétig és szombat -vasárnapra mi is lecuccoltunk. Pont ezeken a napokon jó idő volt, igaz a víz még jéghideg volt és úgy éreztem megáll a szívem és elapad a tejem, mikor megkíséreltem lemártózni.


Azért térden felül nem nagyon merészkedtünk beljebb:
033

 

Egy szuper kávézó előtt a szokásos "vizezős" program
009
 

  Hosszú az út hazafelé, ha a lányok délutáni alvásukat a vállunkon ejtik meg - és hogy el tud nehezülni egy gyerek, ha alszik!
013
014

 

 

 Múlt héten jött a hirtelen elhatározás: kinőttük az otthonunkat, innen menni kell. 2 éve vettük ezt az újépítésű lakást, akkor még csak a hasamban voltak a lányok. Azóta már mindenki előbújt és szembesítettek minket azzal a ténnyel, hogy 2 szoba rettentően kevés 5 embernek. Sajnáljuk itt hagyni, mert mi voltunk az első lakói, de a döntés akkor hasított belém villámcsapásként, mikor két felfújható gyerekfotelt és egy hintalovat kellett arrébb pakolnom, hogy kinyithassam a szekrényajtót. Gyerektelen párként a fene se gondolta volna, ennyi kacatja van 3 gyerkőcnek. A miből, hová, mennyiért kérdésekre nem tudjuk a választ és folyamatos hullámvölgyben élünk, miközben a képes hirdetéseket vadásszuk a neten. Először elbizonytalanodunk: nem megyünk mi innen sehová, nézd már meg, milyen patkányfészket tudnánk csak venni a pénzünkből - amiből ugyebár csak kevesebb lett az évek alatt. 10 perc múlva újra egymást győzködjük a makacs tényekkel: egyszerűen nem férünk már el, legalább 3-4 szobára lenne szükségünk, főleg, ha ismét beköszönt a sötét, nyirkos ősz és tél, amikor sokszor leszünk bezárva a 4 fal közé.
Marad az eddigi mottó: nem döntünk semmiben, mert idáig sok tervünk alakult másképp, mint elképzeltük. Megéltünk már pár költözést, és sokszor indult más irányba az életünk, mint eredetileg terveztük, de utólag mindig örültünk az új csapásnak. Így hát rugalmasan nézünk a jövő elé és lessük, mit hoz. Megyünk, vagy maradunk még pár évig?  

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr27592893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

almendrico 2008.08.01. 09:30:51

szirkababa.blogspot.com/
www.uvonline.hu/private/veres1haz/index.html

ok arulnak egy veresegyhazi hazat... nem tudom, merre laktok, ferjed merre dolgozik, de hatha pont jo...

gemini! 2008.08.01. 11:54:11

Köszi szépen az ötletet, de Budapesten élünk, férjem a belvárosban dolgozik, úgyhogy itt szeretnénk maradni. A belvárosban nem akarunk lakást venni egyelőre, amíg ilyen kicsik, onnan költöztünk el kicsit kijjebb, a zöldebb, tágasabb részére a városnak. Szívünk szerint maradnánk a lakóparkban, mert teljesen kiépült körülöttünk a környék, és csak átcuccolnánk egy 3-4 szobásba a tömbön belül. Sajna az átlag eladó lakásméretek 60 nm körül mozognak, az pedig kevés. :-( Nem akarjuk elsietni a dolgot, egyelőre kivárunk. De azért köszi! :-)


süti beállítások módosítása