Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Kreatív délelőtt

2008.10.28. 13:40 - gemini!

Az IKEA-ban lányaim mindig leragadnak a játszóház résznél a vonatoknál. Fa elemekből állnak a sínek, hidak, korlátlanul bővíthető a rendszer, a vonatok pedig mágnessel kapcsolódnak össze. Haza is hoztunk két dobozzal, ezenkívül Beso-tól (és a Teletubbies-tól) lopva az ötletet beszereztem ugyanitt festékeket, 40 méter papírt és filctollakat. És íme az eredmény:
Ha belemerülnek valamibe, kiül az arcukra "a most nagyon komolyan veszem a dolgot" arckifejezés.


035
Különösen Ajsára jellemző, hogy képes akár fél órán keresztül is némán történeteket eljátszani két cicával. Főleg őt nyűgözi le a vonat: szétszedi, összerakja, újabb és újabb alakzatokat formálva a sínekből.


049
Először csak kézzel próbálkoztak...


aztán rájöttek, hogy lehet ezt lábbal is.


Mikor férjemnek pedzegettem, mi a tervem a festékkel, csak ennyit válaszolt: "Jó, de a diliházban nem foglak meglátogatni." :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr96736474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porpika 2008.10.28. 16:29:46

Hűha, ez bátor kezdeményezés volt Gemini!!!A csajok gondolom nagyon élvezték, csakhát az utómunkálatok részedről nem lehettek valami kellemesek!
Jut eszembe nincs valami tipped, hogy a golyóstollfirkát hogyan lehet a falról eltüntetni????

gemini! 2008.10.28. 21:28:13

Tényleg nagyon élvezték, én meg azt élveztem, hogy ennyire boldogok! :-) Könnyebb persze úgy végignézni az ilyen "pusztítást", ha az ember előtte lelkiekben felkészül. Akkor függesztettem fel a tapicskolást, mikor a két festékes doboz felborult és kiömlött a tartalma. Lányokat bedobtam a kádba zuhanyozni, ruhájukat beáztattam, és amíg viháncoltak a kád alján, felmostam a konyhapadlót, aminek minden négyzetcentiméterét festék borította. Na jó, a sütőt is kicsit le kellett mosni, mert kék-piros színekben pompázott az oldala. :-) De megérte és könnyebb szívvel ment így a romeltakarítás. :-)
A golyóstollra sajnos nincs ellenszerem, szerencsére ők csak ceruzával alkotnak. :-)

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2008.10.28. 21:44:47

Gratula a bátorságodhoz:-) Gondolom azért nem lesz nálatok sem mindennapos program ez a festékes tapicskolás:-))

gemini! 2008.10.29. 13:52:30

Hát igen, egy darabig azért most nem ismétlem meg, de a habos ötletedet a napokban kipróbáljuk! :-)

Ildi · http://www.gurtler.blogspot.com 2008.10.29. 14:33:36

hűűű... hát... szóhoz sem jutok... :) De láthatóan élvezték a játékot!!! :) Becsülöm a lelkierődet az utána következő romelhárítááshoz. :)


süti beállítások módosítása