Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

A frizura

2009.04.28. 22:19 - gemini!

Ma voltak a nagylányok életükben először fodrásznál és meglepően nyugisan viselkedtek. Több arcuk létezik idegenekkel, családtagokkal szemben, most az "ártatlan, illedelmes kisleányka vagyok" került bemutatásra. Mozdulatlanul, érdeklődve szemlélték, mit is csinál a "fodrász néni". Miután Csenge elkészült és Ajsára várakoztunk, beindult a szereplés. "A" magzatunk illegette-billegette magát, hunyorgott, kacsintott az összes nőre a fodrászatban, egyikük meg is jegyezte: "Nagyon édes vagy, na de a szemed sem áll jól!"
Ajsa visszafogottabb volt, ő csak megállás nélkül hajtogatta: "Leesik a hajam a földre, leesik a hajam, anya itt a hajam..."
Fodrász néni annyira bejött nekik, hogy hazafelé indulván kétoldalról átölelték lábát, fenekét (szegény azt sem tudta, mit kezdjen nagy hirtelen a szeretethullámmal), majd kézen fogták és magukkal akarták vinni. Ilyenkor a legédesebbek. :-)
Ha szereplős hangulatukban vannak, akkor aztán nagyon veszélyesek, igazi nők már most... érzik a hatalmukat és fel is használják...
Csütörtökön lesznek 3 évesek, úgyhogy holnap igyekszem megsütni a beso által kipróbált Ferrero-tortát, remélhetőleg hagynak majd lányaim készülődni. Gyakran az az érzésem, hogy szélmalomharcot vívok, annyira nem lehet mellettük semmi mással haladni. 
 
Az új style
 

010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elmúlt napok főszereplője
006
Csenge és Hanga, akik állandóan kóstolgatják egymást. Mindennaposak kis harcaik: hol Hanga köt bele nővérébe, hol fordítva történik. Ajsa már az első hónapoktól sokkal gyengédebb hugicájával.
012

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr551092557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2009.05.02. 05:59:48

Ezek a szemek!!!! VEszélyben vagytok kisfiúk!!!! Gyönyörűek a csajok (még mindig!) Kívánok a nagyoknak nagyon boldog születésnapot kiscsaládunk nevében!!!!
Majd számolj be róla, hogy sikerült a torta és hogy ízlett e a lányoknak!!!

porpika 2009.05.04. 12:33:17

Mikor jönnek a szülinapi képek?????????

gemini! 2009.05.04. 22:53:47

Igen, maximálisan el vagyok maradva, igyekszem pótolni - minden nap éjfél után hagyom abba a neten végzett melót és akkor már nincs erőm írni, de holnap rakok fel néhány képet. :-)))
Köszi Beso, együtt meg aztán hatványozottan veszélyesek! :-) Kikezdenek mindenkivel, szerepelnek, Csenge minap unokatesóm 18 éves fiával úgy viselkedett, hogy apa erőteljesen aggódni kezdett a jövő miatt. Nem is látta még korábban a srácot, de azonnal az ölébe ült, lágyan mellkasára hajtotta fejét és hatalmas szempillákkal, szerelmes tekintettel pillantott fel kiszemelt áldozatára. Veszélyesek. :-)


süti beállítások módosítása