Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Akikből kettő van...

2009.09.09. 13:25 - gemini!

Annyira hálás vagyok a nagyoknak, hogy megkímélnek a "nem szakadok el anyától az oviban és sírok, hogy tőlem zeng az épület" című műsorszámtól! Ugyanis a mai már a "sokadik" reggel, hogy gond nélkül, panasz szó nélkül  egyszerűen bevonulnak a csoportjukba.
Pedig a hangulat rendesen adott: ma pl. az egész öltözőrészleg sírástól, hüppögéstől volt hangos. Aggódni kezdtem: na nem már, egy csapásra összedől a szépen felépített kártyaváram, a hangulat átterjed lányaimra is...pedig ezek a gyerekek nem is sírtak idáig egyszer sem, tényleg igaz a "második héten esik le a dolog" elmélet...
Lánykáim fülig érő szájjal, csillogó szemekkel bevonultak a fürdőszobába kezet mosni, aztán pisilni, aztán megint kezet mosni, Csenge még rám nézett mosolyogva, "én bemegyek, anya", és meg sem várva testvérét, már bent is volt a termükben. Ajsa követte, még mindketten kértek egy puszit és szaladtak is játszani. Szuper! :-)
Minap egy anyukával beszélgettünk, mondta, hogy a kisfia az egyik lányommal állt párban. Kérdezte tőle: "Melyik kislánnyal álltál ma sorba?" "Azzal, amelyikből kettő van." - válaszolta a kisfiú... :-)))

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr111370910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porpika 2009.09.09. 13:34:31

"Amelyikből kettő van", de aranyosakat tudnak ezek a gyerekek mondani, nagyon jót derültem! :))))

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2009.09.10. 21:48:27

Jól haladtok illetve haladnak a lányok! Csak így tovább!!!
Ovis társ duma szuper!:-)
(Kittiéknél is van egy ikerpár, szintén csajok. Mindig úgy hívja őket, hogy az ikrek! Mostanában kezdi őket nevükön említeni. Párszor rászóltam már, hogy azok is külön gyerekek és van mindkettőnek neve.)


süti beállítások módosítása