Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Házikó

2007.12.21. 14:59 - gemini!

Tegnap Keresztszülőktől megérkezett az első ajándék, két órán keresztül sikongattak lányok a boldogságtól. Azt azért megállapítottuk, hogy nem lesz hosszúéletű, mert nagyon bevadultak játék közben és nem tudom mennyit bír a házikó. Persze édeseim az ablakot használták bejáratként és ez kicsit megviselte a sátrat. Mindenestre az a terv, hogy nyáron kirakjuk a teraszra a medencéjükkel együtt, addig zsúfolt lesz a lakás.


Tegnap átrendeztük a szobákat, az ajándék átkerült a gyerekszobába, Hanga ágya egy kisszekrénnyel együtt kijött hozzánk, de még sok a meló. És jelentem, sikerült végre a kórházi cuccost is összepakolni -  kicsit frusztráló érzés volt.
Először az volt a terv, hogy a kiságy a mi ágyunk mellé kerül, de végül elvetettük. Csajszik kedvenc szórakozása ugyanis, hogy fel-le mászkálnak a kanapé karfáján (nézni is rossz, ha vendégek előtt csinálják, oda sem tudnak nézni és azt kérdezik, mi szülőként ezt hogy bírjuk) és ha segítségképpen még egy kiságy is ott lenne Hangával a belsejében, tuti, hogy az első meglepetés után vígan mászókának használnák a hugica ágyát és néha Hangát is megtaposnák, ez pedig nem túl jó ötlet.
Tegnap nagyon ragaszkodóak voltak, főleg Ajsa - bárhová mentem volna, sírva jött utánam, úgyhogy mindig letérdeltem hozzá, ő pedig átölelt. Nem volt egy egyszerű tornagyakorlat, de nagyon jól esett. Egy idő után már olyan gondolataim voltak, hogy ugye nem érez semmit, ami miatt búcsúzkodik tőlem, még nem akartam szülni indulni. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr50271468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kryszti 2007.12.22. 10:50:32

Tündériek az ikerlányaid most is a videofelvételeken. :)
Ha van esetleg egy kis időd, gyere fel a blogomra: ikertestverek.blog.hu, mert kismama blogról blogra jár egy játék, amiben mindenki megnevezi a kedvenceit. Esetleg az ikrek kedvenceiről írhatnál.
Köszi, további jó babavárást. :)

gemini! 2007.12.22. 12:37:41

Ok, igyekszem körbenézni a blogokon, de kicsit lassú leszek, nem nagyon hagynak gépezni. :-)


süti beállítások módosítása