Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Kitüntetés

2009.01.15. 13:06 - gemini!

Minap cuckától kaptam egyfajta kitüntetést, amin jól meg is lepődtem - köszönöm szépen! :-)

 

 

 

 

 

"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag.
Lényege, hevenyészett fordításban: Ha blogolsz, hiszel a 'proximitásban' a térben, időben, és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra!
Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

És kinek adnám tovább a díjat?
Nem tudom, meglepő információ-e, de kevés szabadidőmben csak kevés más blog olvasására futja. :-)
Így két blogolónak tudom csak továbbadni:
Besonak, akit irigylek a kreativitásáért (remélem egyszer én is festek majd Kisvakondos sámlit a lányaimnak :-) ) és nuttosnak, akinek majdnem Hangával egyidős ikerlányai vannak. Rég hallottam felőled, de azért remélem, még van pár egészséges idegpályád! :-)

(Beso, el vagyok maradva egy másik játékkal is, de az nagyobb lélegzetvételű dolog, igyekszem! :-) )

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr35879499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2009.01.22. 14:15:21

Gemini, nagyon szépen köszönöm! Viszontöleléssel szeretném megköszönni!!!
Biztos festesz majd, ha nem is Kisvakondosat, majd másfajtát:-) Nemsokára (amikor Ajsáék ovisok lesznek) nem tudsz majd mit kezdeni a szabadidőddel:-))))


süti beállítások módosítása