Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

A mai kor gyermekei

2007.09.27. 15:35 - gemini!

Mostanában nem hogy nem tudok a számítógép elé leülni ha fent vannak, de még csak be se tudom kapcsolni. Rögtön kiszúrják, hogy megy a gép, felmásznak az előtte lévő székbe, vagy felkéredzkednek, mert videókat, vagy klipeket akarnak nézni.
A legjobban azt élvezik, ha saját magukat nézhetik a monitoron, hangosan sikongatnak örömükben a látványon, vagy éppenséggel válaszolnak a videón hallható gagyogásukra. És olyan billentyűkombinációkat nyomogatnak, hogy ha akarnám se tudnám utánuk csinálni - a videó elkezdi visszafelé lejátszani magát, a honlap betűmérete egy gombnyomásnyira megváltozik, ismeretlen funkciókat ajánl fel a számítógép.
Felvenni őket szintén nem egy egyszerű feladat - hacsak nincsenek önkívületi állapotban, lecsapnak a fényképezőgépre és tanulmányozni kezdik mindkét oldaláról, nyomogatják a gombjait, stb.
És végül a harmadik kedvenc a tv. Ha éppen nincs bekapcsolva és nézni szeretnék, odamennek a készülékhez és benyomják, máskor a távirányítóval indítják el. Imádják a zenecsatornákat, rengeteg kedvenc klipjük van. Amikor például háttal ülnek a tv-nek, rögtön felkapják a fejüket, ha akár csak egy másodpercnyi részletét is meghallják kedvenc számuknak, megfordulnak és közelebb mennek, hogy jobban élvezhessék. Félelmetes, hogy már egy ütemből is felismerik ezeket a dalokat -  ezt mondjuk tőlem örökölték, klipmániás voltam én is, igaz kicsit idősebben, 10 évesen.
Korszellem pedig igenis létezik. Kik a kedvenc énekeseik? Justin Timberlake, Nelly Furtado, Gwen Stefani, Enrique Iglesias - csakis a mai sztárok. Egyszer sem fagytak még le az ABBA-tól, vagy a Queen-től, pedig őket is hallják. Automatikusan csak az tetszik nekik, ami bekerül a mai toplisták első három helyezettje közé, a többi hidegen hagyja őket.

A következő videóban saját magukat nézik. Amikor véget ér a felvétel, mindent elkövetnek, hogy újraindítsák.


Teljes lefagyás egy klip előtt

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr29178719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kata 2007.09.27. 18:54:00

www.musearts.com/cartoons/pigs/soundofmusic.html

nézzétek meg... egérrel lehet dallamot szerkeszteni.

gemini! 2007.09.27. 19:21:56

Köszi a tippet, ha befejezték a fürcsit az apjukkal, kipróbáljuk! :-)


süti beállítások módosítása