Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Pihenés

2007.11.04. 23:10 - gemini!

A többnapos ünnepek nálunk nagyon fárasztóak. Férjem imád programokat kitalálni és ennek az a vége, hogy annyira elfáradunk, hogy alig várja már, hogy hétfőn dolgozni mehessen és kipihenhesse magát. Már egy sima nap után 9-kor alig állunk a lábunkon, ha ehhez még külön program is társul, akkor úgy kell összekaparnunk maradék energiánkat, hogy legalább egy fogmosásig kivánszorogjunk a fürdőszobába. Lehet, hogy furcsa, de nálunk egy egyszerű "játszótéri móka" is megterhelő. A férjemnek azért, mert nehéz egyedül a két lánnyal, akik csúszda - és lengőhíd mászó bajnokok lettek. Mesélte mennyire félt, mikor mindkét gyerekkel egyszerre át kellett mennie egy több méter magasságban lengő instabil palló-szerűségen, ami folyamatosan kilengett alattuk. Ha bírnék is velük menni, mit tudnék itt már segíteni? Én is mászkálnék több méter magasan, vagy emelgetném a 10 kg-s lányokat a csúszda tetejéről? De az elindulás is hasonlóan fárasztó ám, főleg most télen! Az a rengeteg réteg ruha, amiben persze hamar melegük lesz és ki is fejezik nemtetszésüket. Ráadásul rendszeresen végigsírják mindketten az öltöztetést, a pelenkacserétől a kiscipők, kiskabát, sapka felvételéig. Elég nehéz két tekergőző, bömbölő, direkt előlem elfutó gyereket öltöztetni. Hajdanán volt egy olyan elvárásom magammal szemben, hogy ha elindulunk sétálni, szépen fessem ki magam minimálisan, ne nézzek már ki lerobbant anyaként, csak mert van két gyerkőcöm. Na most kb. ott tartunk, hogy a lányok üvöltése közepette örülök ha sikerül 3 perc alatt felrángatni magamra a ruháimat, majd lefejteni őket az apjukról, hogy ő is fel tudjon öltözni. Ja és néha még meg is fésülködöm gyorsan, de addigra már 3 emelettel feljebb is azt várják, mikor indulunk végre, mert a csajszik a folyosón sírnak a babakocsijukban. Ilyenkor jegyzi meg férjem, hogy "oké, én már elfáradtam".
Ennek ellenére mind a négy napon volt valami program, tegnap például elugrottunk a belvárosba délután, lássanak a lányok egy kis Váci utcai forgatagot. Ajsa kikészült a turista-tömegben, Csenge jobban bírta. A Bazilikából csak a lépcsőzés érdekelte őket, a Duna-partból pedig csak egy ládányi virágföld. Akkor érezték a legjobban magukat egész este, amikor marokszámra hordták ki a földet a ládából. 20 percen keresztül el sem tudtuk rángatni őket, csak szedték kifelé szorgalmasan.

Click to enlarge















Ma nagyilátogatóban voltunk egész nap és akkor már westendeztünk is egyet, ahol szokás szerint felpörögtek. Mikor hazaértünk, azt sem vették észre, hogy kiemeljük őket az autóból, olyan mélyen aludtak és még a lakásban sem tértek magukhoz, pedig félig le is voltak már vetkőztetve - fennakadt szemekkel aludtak.
Click to enlarge
















Egyre kevésbé bírom már az ilyen kiruccanásokat, fáj a medencém, gondolom elkezdett tágulni, kicsit sántítok is már miatta, a tegnapi séta után pedig szerintem a méhemet éreztem, hogy nagyon fáj, nem bírja már a nehezedő súlyt tartani.

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr63218589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása