Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Sajtfalók

2007.11.19. 15:04 - gemini!

A lányok sajtmániások: esténként benyomnak pár perc alatt ketten 25 dkg sajtot. Ha a testtömegükhöz arányosan nézem, akkor ez szép teljesítmény. Férjemnél ugyanezekkel az arányokkal ez kb. 1,5 kg trapista lenne.
Igazán gyárthatnának már olyan pelenkát, ami kibír egy éjszakát! Unom, hogy hajnali 2-kor pelenkacsere van. Ráadásul mivel ketten vannak, férjemmel együttesen indulunk pelenkázni, így hamarabb végzünk és nem ébrednek fel teljesen. Vicces látvány lehet, ahogy mindketten beragadt szemekkel, félálomban a mobiljaink fényénél küszködünk. :-)Mi mindenre jó egy mobil, nem kell éjszaka felkapcsolni a lámpát, így a csajszik sem ébrednek fel.
Lányok teljesen odavannak a harangozásért, minden délben a hírek előtt lekövülnek a képernyő elé, ez akkora sláger, mint a kedvenc klipjük.
Végre sikerült elkapnom egy "Ada" kiáltást, nem volt egyszerű: Csenge hívja Ajsát, fogócskázni szeretne, tesó végül elindul, de aztán úgy dönt, inhább hasra vágódik az ágyon.

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr44234292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rhoney 2007.11.21. 10:41:05

:-DDDD Jó ez a sajttömegindex- számítás:-DDD
A pelusokkal mi is így járunk, éjszaka minimum az egy csere :-/ Ha találtok valami szuper pelenkát, szóljatok :-)

gemini! 2007.11.21. 15:00:36

Igazából csak az jönne be, ha lefekvés előtt nem innának annyit. De mivel mindig felpörögnek este, kiszáradnak és vedelik a teát, na meg persze a kakaót. Marad egyelőre a hajnali pelenkázás. Szuper lesz, ha Hanga is közben felkel 3 óránként, biztos kipihentek leszünk. :-)

rhoney 2007.11.22. 10:46:00

Reméljük a legjobbakat, hogy Hanga épp akkor kel majd fel, mikor a nővérkéit pelusozzátok, és akkor egyszerre túl vagytok a nehezén.:-) Szerencsére Ádám most végigaludja az éjszakát, de újra elkezdett köhögni, és tényleg, jön a 4. rágója. (nálunk a köhögés jelzi) De tudom, nem tart soká ez az idilli éjszaka, olvastam egy könyvben, hogy 2-3 évesen is fent lesznek, mert akkor jut el a tudatuk (én képük) olyan szintre, hogy ha fent vagyok, létezem, ha elalszom, nem létezem, és ezért félnek majd elaludni. Jó móka lesz:-DDDD
Kitartást! És ne figyelj az okosokra, hogy minek az a harmadik, meg hogy ikrek mellé pláne minek! Én tisztelem a felfogásotokat, és én is hasonlóképpen tervezem. A mai világban a biztonságos családi háttér ér a legtöbbet az ember életében. És gyerekek nélkül biztosan sokkal szegényebbek lennénk.

gemini! 2007.11.22. 14:05:02

Ezt a 2-3 éves verziót nem is hallottam, asszem, nem alszunk még 3 évig! :-)
Örülök, hogy hasonlóan gondolkodunk gyerek és család ügyben, nem értem azokat a nőket, akik 35 évesen szülnek egy szem gyereket, mert addig élni akarnak és ezzel letudva részükről (amúgy sem nagyon lenne idő többre).
Mindig is úgy képzeltem, fiatalon lesz 3 gyerekünk, (több türelmünk is van hozzájuk),utána indulhatunk együtt bárhová nyaralni, kirándulni - és még mindig fiatalok vagyunk. Na és persze törekszem nem elhagyni magam, csak mert feleség vagyok és 3 gyerek anyja.


süti beállítások módosítása