Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Hangoskodók

2008.02.19. 20:28 - gemini!

Iszonyú hangos család vagyunk. Minden este apa négykézláb kergeti a lányokat, akik sikongva menekülnek (a szomszédok legnagyobb örömére). Szegény Hangának ilyenkor van az esti, lefekvés előtti etetése a legnagyobb ricsaj közepette - szegénykémnek esélye sincs megtapasztalni, mi az, hogy "csönd".
Csajszik imádnak meztelenkedni és egy szál pelusban rohangálni - teljesen felpörögnek ilyenkor.

Ikres "utánozós" játék

Hanga közös fürdetését felszámoltam, mert elegem lett. Nagyon aranyos volt egy ideig, hogy fürdetik a hugicát, de kezdtek bevadulni: kezdődött azzal, hogy heves száj-és arcmosásba kezdtek, ahogy behoztam a nappaliba a kiságy mellé a kiskádat, később egymást kezdték locsolni és eláztatták a laminált padlót. Na és persze Hanga hajára és szemébe is jutott, mikor belelendültek, úgyhogy tegnap óta titokban kisurranok vele a fürdőszobába és ott fürcsizünk, így végre kettesben lehetünk egy kicsit. Igaz, hogy körülményesebb, mert minden bébicucc a szobában van, de muszáj volt már.

A legújabb, hogy nem hajlandóak egyedül enni, vagy ha mégis megpróbálkozunk vele, két kanál után nekiállnak gyurmázni az étellel: kézzel belenyúlnak és élvezettel összemorzsolgatják, egyik tányérból a másikba öntik... Csak mesenézés közben tudom őket etetni - azt az ételt, amit 2 perccel korábban kiköptek, vagy kivertek a kezemből, szó nélkül megeszik az utolsó szemig, ha kedvenc meséjüket nézhetik közben. Automatikusan nyitják a szájukat, max. néha méltatlankodva felhorkannak, ha véletlenül eltakarom a tv-t. Ezerszer egyszerűbb lenne, ha már végre beszélnének, ugyanis nagyon idegesít már mindkettőnket férjemmel, hogy ahelyett, hogy azt mondanák "nem kérek enni", kiverik a kezemből az ebédet, vagy kiköpik (ez főleg Ajsa idegesítő szokása, mindig készenlétben kell tartanunk a tenyerünket, ha őt etetjük).
Egyre veszélyesebbek, ugyanis mindent elérnek - amit nem, oda egyszerűen odatolják a kisszéküket.
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr8346219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása