Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Kiképzőtáborban élünk

2008.04.05. 15:29 - gemini!

Azért 3 gyerek nem semmi kiképzés. Estére már férjemmel ennyiből áll a kommunikációnk: "Fáj a hátam." Nekem is, de nekem a derekam is fáj. Te sem érzed a lábadat? Nem bírok megmozdulni, nem akarod te megcsinálni a reggeli kakaójukat? Nincs erőm zuhanyozni, muszáj?"
Elég hosszú a műszak: reggel 6-kor kezdődik és este fél 11-kor még Hangát ringatom, mert nem akar elaludni. Ilyenkor már hullafáradtan legszívesebben beraknám az ágyába, kicsit sírna aztán majd elaludna magától, de azonnal felkeltené a nővéreit, a két kis őrszemet. Arról ne is beszéljünk, hogy az éjszaka közepén a lányok még teáznak és 2 körül pelenkacserére is szükség van, múltkor is eláztatták az ágyukat.
Férjem irigyli kollégáit, mikor azok így búcsúznak a nap végén:"Jó pihenést!" Ilyenkor arra gondol, mi vár rá otthon. Onnantól kezdve, hogy hazaérkezett, egészen a lányok esti lefektetéséig iszonyú pörgésben van része. Itt aztán nincs idő két percig sem békésen ücsörögni. Etetés, pelenkacsere, nyüszítés-sírás, ivás, pelenkacsere, öltözés, játszótér (játszótér a két hiperaktív lánnyal=katonai kiképzőtábor), vetkőzés, fürcsi, evés, pelenkacsere, fogócska, kakaó, küzdelem a lefektetéssel.

Tegnap Csenge hátrafelé nézett és bang!, szépen nekiment fejjel a könyvespolcnak - tisztára, mint a vígjátékokban. :-) Keserves sírásba kezdett, az én gyógypuszijaim azonban nem voltak elegendőek, apa puszijait azonban lehunyt szempillákkal megadóan tűrte, és azonnal meg is nyugodott. Ajsa ezt látva lehajolt és kétszer a földhöz verte a saját fejét, majd ő is odaállt férjem elé. :-) Sőt, felkapott egy babát és felváltva földhöz vágta a fejét és puszilgatta. :-)

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr1412468

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: vt260 2018.07.22. 00:17:36

Demokráciában nem fenyegetőzünk kötéllel. Golyóval igen? - hacsaknem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása