Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Szeretethullám

2008.04.10. 19:56 - gemini!

Hanga tegnap volt 3 hónapos, nővérkéi 30-án lesznek 2 évesek. Szerintem jól kijönnek, nem veszem észre, hogy a hugica születése miatt visszafejlődtek volna (ahogy azt a könyvek írják). Aranyos volt tegnap Ajsa, szépen végigpuszilgatott mindenkit, csak úgy spontán módon: először Hanga kapott egy cuppanósat, aztán Csenge, végül én.
Gyakran vannak egyébként ilyen érzelemkitöréseik, tényleg szép pillanatoknak lehetünk szemtanúi. Ölelgetik, puszilgatják egymást, most a legújabb, hogy néha kézenfogva járkálnak. :-)
Férjem tegnap is teljesen elérzékenyült a játszótéren. Csúszdázásnál az elsőként lecsúszó kitárt karokkal és "gyere" kiáltással várja lent a tesót. Amint leérkezik, megölelik egymást, majd kézenfogva felsétálnak a csúszda tetejébe, az apjuk segítségére már nem is tartanak igényt.
Megállapítottuk, hogy Ajsával lesz még bajunk. :-) Akkora flörtölést vágott le, mikor egy áruházban melléült egy kisfiú a játékautóba, amilyet még nem láttunk. Kacsingatott huncut szemekkel, tekergett, mint egy kiskígyó, visszanézett a válla fölött - ahogy azt kell. Az egész testét, minden arcizmát használta a művelethez, mint egy igazi nő. :-) Elképesztő, hogy ez ennyire benne van genetikailag a kisgyerekekben.
Hanga etetése azért sokszor nem egy leányálom. Nem könnyű úgy szoptatni egy babát, hogy közben a nővérkéi rámásznak a hátamra, kicsit fojtogatnak, felállásnál Hanga fejét használják támasztéknak, a kezükben lévő ceruzával vészesen közelítenek a szeme felé - nehéz így ellazulni. Mit ellazulni, egyáltalán megetetni Hangát! A kedvencem, mikor dvd-t lóbálva jelennek meg etetés közben és a dvd tokjával ütögetik Hanga kutacsát, ha nem pattanok azonnal. Szegénykém, mindig aggódva pislog felfelé, attól tartva, hogy valamivel mindjárt fejen vágják. :-)

Huncut Ajsa
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr100420266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása