Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Hangicsek

2008.04.13. 23:11 - gemini!

Annyira egyszerű Hangával az életem! Eszik, alszik, eszik, alszik. Ha pedig ébren van, maga a megtestesült türelem. Szépen, nyugodtan várakozik, nem sír, csak ha már nagyon megunta a dolgot. Elképesztően rendes baba. :-)
Ma is megállított séta közben egy anyuka a 2 év körüli gyerekével és nagyokat sóhajtozott: Jaj, de jó volt, mikor az ő fia is ilyen kicsi volt, nem verekedett még, csak feküdt! Ez tény, így visszatekintve van csak összehasonlítási alapom, ezerszer könnyebb az élet egy 3 hónapos gyerekkel, mint egy 2 évessel.
Egyre inkább látható, hogy a lányok természete különböző. Mindig tudtam, nagy általánosságban igaz, hogy az idősebb testvér komolyabb, megfontoltabb a fiatalabbnál. Azt azonban nem hittem volna, hogy ez 2 perc korkülönbségnél is így van. Csenge komoly, gondoskodó típus, nehéz nevetésre bírni, ha az apja pl. csikizi - ő ennél fontosabb dolgokkal van elfoglalva. :-) Ajsa a huncutabb és a szeme állása alapján a veszélyesebb. :-) Teljesen úgy viselkednek, mintha legalább 5 év korkülönbség lenne közöttük.
Rengeteg folyadékot isznak, ennek köszönhetően éjszaka mindig van legalább egy pelenkacsere, nem tudom, ezt hogy lehetne kiküszöbölni. A mennyiségét nem akarom csökkenteni, hiszen egészséges és este úgysem alszanak el, míg nem itták meg az adagjukat - addig sírnak, míg nem kapnak még inni.
A széltől továbbra is nagyon félnek, sírnak tőle, a téli sapkájukat még most sem lehet lerimánkodni róluk - teljesen az orrukig lehúzzák az első fuvallatra, viccesek 18 fokban és vastag sapkában. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr44424387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása