Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Unokatesó

2008.04.22. 20:56 - gemini!

Nagyon fáradt vagyok, nincs erőm írni sem, a frontok eléggé megviselik a lányokat és így engem is. Lényeg a lényeg, húgom fia tegnap megszületett. Burokrepesztéssel indult, majd császárral végződött, de végül minden rendben volt. Tegnap este meglátogattuk őket a kórházban, ami elég izgi volt, mert a kocsit épp beadtuk műszakiztatni és bkv-val vágtunk neki az útnak - oda-vissza 6 átszállással 2 órán keresztül tartott. Mondanom sem kell, lányok úgy viselkedtek, ahogy az két hiperaktív kétévestől elvárható - metrón, buszon, villamoson mi voltunk a fő attrakció. Babakocsi nélkül mentünk (csak nehezítette volna a dolgunkat), Hangát magamra kötöttem, férjem a két karjában vitte a nagylányokat - egész úton egyszer sem ért a lábuk a földhöz, nem voltak hajlandóak leszállni, brutális edzés volt. Este szokás szerint, mint két roncs zuhantunk az ágyba. Kemény napjaink vannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr54437738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porpika 2008.04.23. 07:12:01

Hát ez tényleg brutális lehetett, hogy nem voltak hajlandóak a lányok menni. Nem is tudom elképzelni, hogyan bírta a férjed egyszerre vinni a két lányt!
Tesód babájához gratulálok!
A frontokból hála Istennek csak pozitív dolgot éreztünk ma: 1/28-ig aludtak a fiúk!!! Különben már 1/4 7-kor kukorékolnak! Különben ha nyűgösebbek a legjobb megoldás ha kimegyünk a kertbe, ott mindig le tudják magukat foglalni.
Én azt gondoltam, hogy ez a kritikán aluli evés csak a fiúkra jellemző, ezek szerint nem. Lehet, hogy talán inkább az ikrekre? Hiszen egyikük biztosan valami oda nem illőt kitalál evés közben, és persze jön az utánozás.

gemini! 2008.04.23. 22:24:02

Férjem izmai teljesen ráálltak 21-22 kg folyamatos cipelésére, ami nem igazán egyszerű, hisz nincs rajtuk megfelelő fogás, mint a súlyzókon. :-) Egyébként mostanában gyakran csak felkapja őket és irány babakocsi nélkül bkv-val a város másik fele, múltkor is Budán kötöttek ki egy Íz Fesztiválon.
A legnehezebb most az, hogy nem tudom őket felkapni és elvinni sétálni, hogy levezessem az energiájukat és elmúljon a nyűgösség - itthon vagyunk bezárva négyen, míg haza nem jön a férjem. De akkor aztán sürgök-forgok férjem körül és öltöztetem a lányokat, hogy minél hamarabb indulni tudjanak. :-)
Van egy 30 nm-es teraszunk, ott viszont max 5 percet bírnak ki és valamelyik tuti, hogy bömbölni kezd és addig toporzékol, míg be nem megyünk.


süti beállítások módosítása