Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Tokaj

2008.04.28. 21:20 - gemini!

Na végre, gép elé jutottam! Az a baj, hogy az alvós szobájukban van a számítógép, így ha végre lenne lehetőségem írni, nem tudok, mert alszanak. Pörgősek a napok, egész nap meg sem állunk, így edzésben az egész család. :-) Élvezzük a nyugalmat, sétálunk Tokaj békés utcáin, pancsolunk a főtéren. Cukrászdától kávézóig sétálunk, egyszóval irigylésre méltóan telnek a napjaink. :-) Ma életükben először találkoztak igazi nyuszival és közelről egy lóval, bekéredzkedtünk egy szomszédhoz, lássanak ilyet is.
Idáig csak a dvd-n láttak animációs csigát, mikor tegnap megmutattuk, milyen is valójában, kiült az arcukra az undor és otthagyták. :-) Ismerkednek a bogarakkal is, rosszul voltam a látványtól is, mikor férjem a kézfejükre rakott egy óriási cserebogarat és vígan, érdeklődve nézték a legkisebb félelem nélkül, hogyan mászik a karjukon felfelé a nyakukig. Mint bátor anya, igyekeztem minél távolabb állni a babakocsitól, nem bírom a bogarakat. :-)
30-án lesz a szülinapjuk, de pénteken tartjuk meg, ma már a keresztszülőktől kapott csúszdával játszottak.
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr95446080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása