Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Nagylányok egymás közt

2008.10.30. 14:02 - gemini!

Úgy vesszük észre, Ajsa jobban kijön Hangával, mint Csenge.  "A magzatunkat" sokszor inkább idegesíti a mindig láb alatt lévő kúszóbajnok, aki a ruhájába csimpaszkodva igyekszik két lábra állni, kíváncsiságból huzigálja hajfürtjeit, kiborítja a poharát, eltépi a könyveket és van olyan pofátlan, hogy még a tv-t(!) is merészeli megközelíteni. 

Nem ritka Csenge részéről a durvaság sem, simán arrébb lökdösi a hugit, ha nincs kedve a közeledéséhez. Ezzel szemben Ajsát sokszor látni, ahogy bohóckodva békaugrásban körbeugrálja Hangát (aki ezen hangosan rötyög), és különféle játékokkal szórakoztatja őt. Na persze, azért nem olyan szőrös szívű a mi Csenge lányunk: 

015



Csenge tud egyébként "hangául": ha rá akar szólni hugira, jellegzetes méltatlankodó babahangon teszi ezt, pont olyan hangszínnel, ahogy Hanga szokott mérgelődni. De picurkánkat sem kell félteni: maximálisan meg voltam ma elégedve a kisasszonnyal, mikor rekedt-harcias csatakiáltással, merészen Csenge szeme közé nézve reagált annak zsörtölődésére. Remek, kezdi pedzegetni, hogyan húzza meg a határokat. Hja kérem, nem könnyű egy 9 hónapos baba élete, ha két ilyen kicsi nővére van - meg kell tudni védenie az érdekeit.

Amúgy imádja nővérkéit - édes, amikor bekúszik utánuk a gyerekszobába, hisz ő sem maradhat el a nagylányoktól (ő is az már, nem? :-)) és hármasban játszanak a földön a vonatokkal. Mikor itthon vannak, elszórakoztatják hugit, nincs is szükség rám. Ha azonban apa elviszi délutáni lefárasztás céljából Csengét és Ajsát én pedig egyedül maradok picurral, hogy a háztartással is tudjak valamikor haladni ... na abból soha nem lesz semmi. Rátör az "anya eltűnt a szemem elől, tehát megszűnt létezni" frász és el sem enged a közeléből. Ha csak 2 méterre eltávolodom, hogy teregessek (pedig lát), kikészül, zokogva elkapja a bokámat és potyognak a könnyek a szeméből. Így hát lefekszem mellé a földre és hagyom, hogy vigyorogva megmássza a hátamat és nyálas csókokkal borítsa a fejemet. :-) Amúgy is, ez az ő ideje, most végre csak vele tudok foglalkozni - a vizes ruha pedig megvár.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr11740527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása