Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

A tüneményes kisasszonyok

2009.11.13. 13:48 - gemini!

1 hete nagylányaim napokig ezt szajkózták: "Ezt hoztam a vásárból...azt hoztam a vásárból!" A múlt hétvégén ugyanis vásárt szerveztünk a környékbelieknek, legközelebb Mikulás party-s vásárt tartunk...kíváncsi leszek, meg merik-e majd egyáltalán közelíteni porontyaim a nagyszakállút.
Ez a hétvége is pörgősnek néz ki, de a lényeg a hétfői nap lesz: Hanga bugink első beszoktatási napja! Az első napoktól még nem tartok, majd a 3., 4. nap reggelén lesz enyhe gyomorgörcsöm, amikor először küldenek ki próbaképpen a teremből.
Tegnap az óvónéni feltűnően mosolygó arccal fogadott: "Anyuka, a lányokat mintha kicserélték volna...!" Pár másodpercig értetlenül pislogtam rá, majd megkérdeztem: "Csak nem jók voltak? "De igen, tüneményesen viselkedtek egész nap." - bólogatott.
Na szuper...ezek szerint még nem egészen dőlt el, ki is tör be kit... Egyre gyakrabban látom mostanában az egyik óvónénit lefárasztott arckifejezéssel és olyankor Csenge és Ajsa is a közelében tartózkódnak...
Na és persze kikről nem készült egyedül ovis fénykép? Telitalálat! Csak Ajsa és Csenge döntött úgy az óvónők kérése, unszolása ellenére, hogy ők ugyan nem hajlandóak a fényképész néni felé fordulni...kizárólag az ellenkező irányba.

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr891522441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása