Gemini blog

Ha az ember lánya másfél év alatt 3, visszafogott természetűnek egyáltalán nem mondható lánykát szül, élete meglehetősen pörgőssé válik. Ennek a naplónak a segítségével igyekszem megörökíteni az első éveket, hogy ha majd egyszer lelassíthatunk férjemmel, jóleső sóhajtások közepette emlékezhessünk vissza az édesen fárasztó kezdetekre.

Hanga

Lilypie Third Birthday tickers

Csenge és Ajsa

Lilypie 4th Birthday Ticker

Friss topikok

  • boldogmamamacska: Kedves Anyuka! Gratulálok a blogodhoz, nagyon aranyos a gyermeked. Eszter vagyok és én szerkeszte... (2010.05.10. 13:01) Lassulunk végre!
  • Ilonana: Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK !!!! Naés persze jobbulást! (2010.05.04. 12:40) Füles csapat
  • vargaera (L.V.E.): Jobbulást és kitartást!! :)) (2010.04.16. 10:07) Bezárva
  • porpika: Igen kétpetéjűek. Először persze kellett egy kis motivációs ajándék, hogy elmenjenek egymás nélkül... (2010.03.31. 20:29) A szétválaszthatatlanok
  • trichterwinde: Csúcs az arckifejezésük az utolsó képen :)))) Ezek a csajok színésznők lesznek, tutira!!! ;))) Ki... (2010.03.19. 10:09) Hosszú hétvége

Látogatottság

eXTReMe Tracker

Péntek 13. - idáig semmi bajom nem volt vele

2009.11.17. 13:25 - gemini!

Na akkor most hol is kezdjem a történetet? 
Péntek 13: elhatározzuk, hogy péntekről szombatra virradóan a pár kerülettel arrébb lakó nagyiéknál töltjük az estét - számunkra már az is a kikapcsolódás témakörébe tartozik, ha máshol alszunk. Egyelőre nagyobb pihenésekkel nem számolhatunk a lányok számából, életkorából és kirobbanó energiájukból adódóan. És ha már nagyiéknál vagyunk, esetleg férjemmel a délután folyamán átugrunk kettesben egy órára a Westendbe, beülünk valahová és végre beszélgethetünk normális alapzaj mellett. Csajszik jelenlétében ugyanis nem halljuk egymás hangját, rekedten kiabálva meg nem nagy élvezet beszélgetni.
Nagyiék házától egy sarokra (és tényleg konkrétan csak egy sarokra, "lányok nyugi már, mindjárt kiszállunk, Hanga tartsd vissza a pisit, igen, mindjárt inni is kapsz..."), csattanás és már belénk is szállt egy autó a kereszteződésben. Szuper. De legalább egyértelmű a helyzet, a másik fél rögtön elismeri felelősségét. Az 1 óra esetleges randiidőnk baleseti bejelentő töltögetéssel telik, fejem majd szétrobban az este hátralevő részében, egyik gyerekem sem alszik az éjszaka folyamán, az egyik sír, a másik vizet kér, a harmadik rájön, hogy ő is szomjas, majd a második ismét sír, mert nagyi nem mellette alszik... reggel agyonnyúzva ébredünk. 
És a hab a tortán: vasárnap óta Hangának 40 fokos láza van, éjszakánként nem alszunk, helyette hűtőfürdőzünk. Gondolom számíthatok, rá, hogy hamarosan a két nagy is bedurran, csak legalább addig Hanga állapota egy kicsit mérséklődne... Úgyhogy egyelőre beszoktatás 1 héttel csúszik, de nemcsak miattunk: a leendő gondozónő gyereke is beteg, sehogy se jött volna össze ez a hétfői kezdés.

A bejegyzés trackback címe:

https://gemini.blog.hu/api/trackback/id/tr681531688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dayvan_cowgirl 2009.11.17. 20:59:39

Régóta olvaslak, nagyon szeretem a blogodat, mert aranyosakat írsz és a kislányok is tüneményesek!
Kitartást és minden jót kívánok Nektek, tudom, jelen esetben ez nyilván nagyon nem egyszerű, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan meggyógyulnak és a pici is imádni fogja a bölcsit! :)

gemini! 2009.11.19. 13:39:14

trikrek2009, dayvan_cowgirl: Köszi szépen a biztatásotokat, máris egy fokkal jobb a helyzet, Hanga már nem lázas, úgy néz ki, hétfőn elkezdjük a beszoktatást. Hármasikrek és 4 hónaposak? Nem is kell többet mondanod, ezzel mindent össze is foglaltál! :-) Csak annyit mondhatok, onnan, ahol most én tartok: az idegeid állapota biztos, hogy tovább fog romlani. :-))))

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2009.11.19. 21:27:01

Mire idejutok, hogy kommenteljek és jobbulást kívánjak, olvasom, hogy Hanga már jól van! Örülök neki!!! Remélem a többiek kimaradnak ebből a "mókából".
Érdekes, hogy nálunk is akkor betegedett le Szonja, amikor kezdeni akartuk a beszoktatást. Vagy egy hónapot kellett tolni rajta. Szerintem a mi lányunk nem nagyon akart menni....

gemini! 2009.11.24. 19:26:06

@Beso: Köszi szépen, lekopogom, most épp Hangának semmi baja, a másik kettőnek se, ettől függetlenül nem mehetnek oviba egész héten, de ez egy másik sztori...Igen, erről már több szülőtől hallottam, hogy beszoktatás előtt, alatt, után hirtelen beteg lesz a legtöbb gyerek...Hááát, majd meglátjuk, ez a bölcsis kör azért nehezebb lesz, mint a nagyok beszoktatása...mondjuk ezt Hanga korából és "egykeségéből" előre tudni lehetett.


süti beállítások módosítása